este buna dar e cam lunga si o sa ai probleme cu prinderea...daca te descurci e buna. 280 n e perfect
deschidere portbagaj din telecomanda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salut tuturor.In week-end am rezolvat si eu cu portbagajul(cu capota mai exact).Soooper.Mersi tuturor de idei.
PS: eu am din buton nu de pe telecomanda alarmei sau cheia masinii.Last edited by V@ly 1.4 MPI; 27 October 2009, 18:36.:smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:
Comment
-
Am si eu o intrebare.Pentru a lega si acctionarea din alarma ce ar trebui facut deoarece in week-endul trecut am facut tot felul de masuratori.....am gasit firul de la alarma si l-am legat la circuit dar nu vrea sa se deschida.de la ce ar putea fi?tre sa leg un releu ceva in plus??:smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:
Comment
-
eu am portbagaj făra buton(deschid cu cheia).am tensionat arcurile și se deschidea portbagajul,dar prea tare. se oprea în tampoane.se deschide automat dacă țin 2 secunde apăsat pe dezarmat alarma.în stânga scaunului am pus un butonel cu+ în locul unde ar fi fost potențiometrul pt. încălzire în scaune. vreau să-l fac să deschid și de acolo portbagajul în care mai închid din greșeală cheile înauntru. ce diodă trebuie să pun,pt.că vreau sa-l pun împreună cu cel care se duce la electromagnetul(cum s-o chema) care-mi deschide acum?sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN
Comment
-
Salut, cine ma poate ajuta. Am schimbat capacul de la postbagaj. am pus unul nou cu buton. am cunparat acuator. am facut sarma aceea dintre acuator si buton. NU stiu de unde sa iau piesa aceea alba din plastic cu care se blocheaza tija in broasca.. cam asa ceva.B 44 NWP
Comment
-
eu am lasat arcul din stanga cum era iar cel din dreapta l-am pus invers.se deschide foarte bine.un inconvenient este ca se inchide putin mai greu.trebuie actionat cu forta mai mare la inchidere.iarna mai am probleme cu el din cauza frigului, pistonul nu mai lucreaza foarte bine.dar dupa 2-3 deschideri isi revine.Attached Files
Comment
-
Vad ca aveti alarma la masina ? Eu nu detin alarma la masina dar vreau sa-mi pun un buton in acel locas de la scaun in care trebuia sa fie climatizarea scaun sofer.Merge sa-mi fac aceasta deschidere daca nu am alarma? Si mai precizez ca am modelul de masina cu buton.
Astept pareri si ajutor din partea celui care se pricepe
Comment
-
Pai daca nu vrei sa legi si alarma atunci pui decat buton...Iei un plus permanent il legi in buton si apoi pe pinul liber de la buton tragi fir pana la actuatorul pe care l-ai pus in portbagaj.Si asta e...Vezi ca la modelul de portbagaj trebuie sa impinga actuatorul.
Comment
-
Originally posted by 3nergy View PostVad ca aveti alarma la masina ? Eu nu detin alarma la masina dar vreau sa-mi pun un buton in acel locas de la scaun in care trebuia sa fie climatizarea scaun sofer.Merge sa-mi fac aceasta deschidere daca nu am alarma? Si mai precizez ca am modelul de masina cu buton.
Astept pareri si ajutor din partea celui care se pricepesigpic
Comment
-
îmi poate spune cineva ce diodă aș putea pune pe citcuitul de deschidere portbagaj? pt. că am deschidere și din telecomandă,dar vreau să-l pot deschide și din alt buton.Și ca să nu intre + în alarmă trebuie să pun o diodă. dar ce valoare?că nu prea mă pricep!sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN
Comment
-
Originally posted by mike26ro View Postla orice magazin cu accesorii de mobila.
prin Braila stie cineva unde se gasesc telescoape?vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
vand lampa adaptabila la torpedo
Comment
Comment