bobo88....Am primit-o...poza e atasata intr-un post de-al tau anterior.
deschidere portbagaj din telecomanda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
acel actuator tot de la un logan l-am luat. de la dezmembrari si ma costat 20 de lei. cu toate k azi este duminica....m-am apucat sa il montez. l-am montat dar in schimb m-am oprit din cauza k nu am acea chestie cu care trebuie sa fac legatura dintre tija de la yala si tija de la actuator. voi cei care va-ti pus, de unde ati facut rost?
Comment
-
despre asta vorbeam
mai am o intrebare. de acum trebuie sa trag firul de la actuator la unitatea de inchidere centralizata si acum nu jtiu care este firul respectiv. inchiderea centralizata este marca THUNDER. ma puteti ajuta si sa imi spuneti care este firul respectiv? ms
Comment
-
Sal !
Am facut si eu rost de un actuator si nu stiu cum sa-l montez/fixez. Firul de la butonul din masina e deja tras pt ca masina a mai avut actuator (am cumparat-o second hand),dar nu stiu cum sa-l fixez. imi poate spune cineva,poze,videoclipuri. merciAttached Files
Comment
-
bobo88 acel cuplu cu cre prinzi tijele intre ele vine impreuna cu actuatorul..cel putin la mine asa s-a intamplat.:P
Mariusbro iti atasez niste poze cu montarea actuatorului..sunt 2 locuri unde il poti monta..eu am preferat sa il bag inauntru ce cel de pe loganu albastru...Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
poti imporviza ceva dintro bucatica de tabla si 4 surubele...faci ca atunci cand strangi suruburile sa se stranga tablita pe tija si s-o imobilizeze...e destul de usor daca ai imaginatie.:PViteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
Comment