Nu am incercat pt. capota, sincer nici nu ma bate gandu sa pui telescop la capota pt. ca o deschid foarte rar (doar atunci cand pun apa la stergatoare sau mai verific uleiu)
deschidere portbagaj din telecomanda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mishu_wrc View PostNu am incercat pt. capota, sincer nici nu ma bate gandu sa pui telescop la capota pt. ca o deschid foarte rar (doar atunci cand pun apa la stergatoare sau mai verific uleiu)sigpic
Comment
-
Originally posted by giurisici fabian View PostVreau sa imi fac deschiderea portbagajului din telecomanda alarmei la masina dar exista o problema,eu am modelul de portbagaj cu buton si are diferit mecanismul.
aseara am incercat sa vad daca se poate monta un actuator si nu intra de nici un fel pe acolo , mai am un electromagnet care iar nu am putut sa fac nimic cu el din cauza ca la mine trebuie tija aia impinsa iar electromagnetul decat trage.
dar am vazut actuatorul care blocheaza si deblocheaza butonul de deschidere ca este mult mai mic si ar merge bagat pe acolo, dar de unde fac rost de unul?.
A facut careva treaba asta la modelul nou de portbagaj si daca da cum?sigpic
Comment
-
Originally posted by iuly75 View Postactuator merge foarte bine de DAEWOO(eu am montat la mine la portbagaj) fiindca e ingust
Comment
-
Originally posted by andrei View PostPai tu ai colectia 1, el are colectia 2 si e mai complicat montajul.sigpic
Comment
-
Adica la Preference nu e legata inchiderea centralizata la portbagaj? Sau a fost din lotul ala in care nu a fost legata, de abia dupa si-au dat seama ca e mai bine sa puna sa se descuie portbagajul odata cu usile.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostAdica la Preference nu e legata inchiderea centralizata la portbagaj? Sau a fost din lotul ala in care nu a fost legata, de abia dupa si-au dat seama ca e mai bine sa puna sa se descuie portbagajul odata cu usile.
Originally posted by giurisici fabian View Postmerci de sfat , eu am mai auzit un zvon ca ar merge cele de daewoo.Maine dau fuga la un magazin de piese sa vad cum arata, cat costa si sa cumpar eventual unul.Attached FilesLast edited by andrei; 3 January 2008, 21:23.sigpic
Comment
-
Eu stiam ca si pe Preference e legata inchiderea centralizata la portbagaj, o sa verific la o masina din show-room.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostEu stiam ca si pe Preference e legata inchiderea centralizata la portbagaj, o sa verific la o masina din show-room.sigpic
Comment
-
La portbagajele colectia 1, m-am uitat la masina lui Brutus care are deschidere si e simplu ca "buna ziua" dar la colectia 2 pe langa mecanismul de deschidere care e altfel mai e schimbata si ranforsarea aia a portbagajului si nu permite montarea oricarui actuator.Captain of the black pearl
Comment
-
Originally posted by giurisici fabian View PostLa portbagajele colectia 1, m-am uitat la masina lui Brutus care are deschidere si e simplu ca "buna ziua" dar la colectia 2 pe langa mecanismul de deschidere care e altfel mai e schimbata si ranforsarea aia a portbagajului si nu permite montarea oricarui actuator.sigpic
Comment
Comment