Originally posted by silentstyle
View Post
deschidere portbagaj din telecomanda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by silentstyle View Postma puteti ajuta cu asta?
chellu stii ceva....daca ma poti ajuta cu intrebarile de mai sus?
sa inteleg ca nu stiti unde trebuie sa ma duc?
oricine imi da un sfat e bine primit...va salut...
Comment
-
As vrea sa imi pun si eu un buton in interiorul masinii ca sa deschid portbagajul fara sa ma mai folosesc de pager-ul de la alarma.
Stiti cumva prin Brasov cam pe unde as putea sa merg sa fac operatiunea asta si cam la ce pret s-ar ridica toata investitia?Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
Se poate face un montaj care la a doua apasare pe deblocare pe butonul de pe consola centrala sa descuie portbagajul. Schema e simpla si fiabila. Actioneaza si la a doua apasare a butonului de deschidere de pe cheie. Nu sunt eu autorul schemei.Attached FilesLast edited by Fratello; 10 January 2011, 19:21.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Apai la cata electronica stiu eu...
Si oricum nu prea as vrea sa ma bag peste inchiderea centralizata sau peste butoanele de pe consola,mi-ar placea mai mult sa pun un buton separat.
Plus de asta,usile mi se blocheaza cand pun contactul si imi e sa nu influenteze cumva treaba cu portbagajul,asta daca as face legatura cu butonul de blocare/deblocare usi.Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
Si se poate face si pt un buton separat?
Pt ca din cate am mai citit pe forum,pt buton separat imi trebuie si un releu(nu stiu daca pe schema e,pt ca,repet,nu ma pricep....Rel 1 si Rel 2 reprezinta releele?)
Ce fel de releu mi-ar trebui?Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
Cu buton separat e foarte simplu, nu ai nevoie decat de 1 actuator, 1 releu, 1 dioda 1N4007, 1 buton, cam 4 m. de cablu multifilar.
Sau apelezi la un "cunoscator" si faci montajul prezentat sau deschidere din cheie sau deschidere din telecomanda sau... Daca nu te pricepi chiar deloc, renunta ! Parerea mea...Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostSolano...Bun venit pe forum...Am rugamintea sa ti cont de urmatoarele sfaturi...
1-nu mai posta consecutiv...Ai 10 minute sa editezi mesajul.
si
2- nu mai scrie cu limbaj mirc...Nu suntem pe messenger.
Referitor la modificarea facuta de tine...
Ai inlocuit de tot arcurile de la capota si ai folosit telescoape?
Ce fel de telescoape?
Pune niste poze te rog.
valeriu , da-mi te rog si mie un pm cu tot ce necesita pentru deschiderea porbagajului dintr-un buton pe care sa il fixez in interiorul masinii .. + telescoape ... din cate am citit sunt cele de pe brack ....dacia. nu sunt un pricepul in de astea , dar vreau sa incerc .. merci mult .. stima si bine v-am gasit
Comment
-
Originally posted by Fratello View PostCu buton separat e foarte simplu, nu ai nevoie decat de 1 actuator, 1 releu, 1 dioda 1N4007, 1 buton, cam 4 m. de cablu multifilar.
Sau apelezi la un "cunoscator" si faci montajul prezentat sau deschidere din cheie sau deschidere din telecomanda sau... Daca nu te pricepi chiar deloc, renunta ! Parerea mea...
Dar mi-ar fi mai utila sa fac operatiunea asta din interiorul masinii.
De renuntat nu renunt-la idee-eu de unul singur nu ma bag sa fac imbunatatirea asta.(modelul masinii este ph1,fara buton la portbagaj)Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
Comment