Vorbeste cu el.
deschidere portbagaj din telecomanda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Acel circuit mai are si un integrat pe "spate".
Incearca-l si pe cel din attach. E tot de aici, de pe forum, chiar din thread-ul asta. Eu l-am facut si e ok, e functional.
Acum am vazut ca e pusa si la inceputul paginiiAttached FilesLast edited by danielliviu; 23 January 2011, 10:32.
Comment
-
deschidere portbagal
ma ajutati si pe pe mine cu un material pentru deschidere porbagal vreau sa il confectionez am nevoie de schita si descriere va multumesc astept un pm se poate si din telecomanda masinii daca nu din buton separat va multumesc inca odata
Comment
-
Originally posted by danielliviu View PostAcel circuit mai are si un integrat pe "spate".
Incearca-l si pe cel din attach. E tot de aici, de pe forum, chiar din thread-ul asta. Eu l-am facut si e ok, e functional.
Acum am vazut ca e pusa si la inceputul paginii
Comment
-
-
Originally posted by chelull View Postking poti atasa o poza ce el?te rog
Comment
-
hmm...nu pot sa inteleg ce am gresit...singura difernta pe care o vad ar fi tranzistorul..eu am asa ceva..cel de la electronice a zis ca e tot genul...se poate ca asta sa fie problema?Attached FilesViteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
Originally posted by chelull View Posthmm...nu pot sa inteleg ce am gresit...singura difernta pe care o vad ar fi tranzistorul..eu am asa ceva..cel de la electronice a zis ca e tot genul...se poate ca asta sa fie problema?Attached Files
Comment
-
am inteles....asta cred ca e problema...chiar am specificat cand am cumparat...mai am o rugaminte daca nu te deranjez prea mult....mai poti atasa o poza cu circuitul intros pe partea cealalta unde ai facut legaturile?!Multumesc anticipat!Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
Comment