Salutare la all . Am si eu o intrebare ,mai mult o rugaminte dar asta este , care membru din moldova este dispus sa ma ajute si pe mine sa imi montez deschiderea porbagajului . Ms mult .
deschidere portbagaj din telecomanda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by V@ly 1.4 MPI View PostSal tuturor.O intrebare am si daca s-a dat deja raspunsul scuze dar nu l-am vazut desi am citit toate post-urile.Intrebarea mea este daca la modelele logan laureat plus fabr 2008 s-au gandit si cei de la dacia sa faca capota portbagajului sa se deschida automat sau prin apasarea butonului??Mersi de ajutorAG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
Mersi dar cred k o sa ma apuc de montat telescoape de dacia break si daca stie cineva care a montat asa ceva:exista posibilitatea de a monta telescoapele fara sa renunt la arcuri si daca da se aduce vreo modificare la arcurile de la portbagaj?Multumesc anticipat de raspuns.:smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:
Comment
-
Daca montezi telescopul de breack trebuie scos un arc (cal din partea unde ia montat telescopul) iar cel care ramane mai trebuie detensionat(intins)
Daca nu vrei sa folosesti metoda cu telescopul poti folosi metoda aplicata de mime in postul 54...Detensionezi ambele arcuri iar apoi le tensionezi progresiv pana ajungi la ridicarea portbagajului ca in filmulet.sigpic
Comment
-
Vreau sa imi fac si eu portbagajul sa se deschida prin activarea functiei din UCH, si as vrea sa stiu daca mai trebuie ceva in afara de actuator? circuite integrate ceva? sau merge doar cu legarea actuatorului la pinul din UCH P1 B1?
Si inca ceva, unde gasesc UCHul?
Comment
-
amortizor capota
Originally posted by andrei View PostLa capota e mai greu de pus, daca nu chiar imposibil. Trebuie sa fie un loc sa intre amortizorul, dar lipseste...
va salutLast edited by Seba; 2 March 2009, 15:55.
Comment
Comment