O sa le citesc, dar explica-mi ce este un releu.
deschidere portbagaj din telecomanda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu am facut sa-l deschid porbagajul si sa-l anchid din telecomanda masini. merge foarte frumos. Nu am avut timp sa va prezint un filmulet dar an cel mai scurt tim o sa va prezint Am facut si alte anbunatatiri .
Originally posted by vladoi View Posteu am vazut la cineva care deschidea portbagaju din telecomanda masinii originale,cum a facut,despre ce modificari este vorba?
Comment
-
Sall am si eu un actuator de BMW de portbagaj spunetimi daca pot sa fac deschiderea portbagajului cu el ma refer pentru a face operatia asta trebuie un actuator special ? sau orice fel de actuator...?Attached Files
Comment
-
Ar trebui sa mearga. Asta doar daca are destul forta sa deschida portbagajul.
De obicei cele de la portbagaj care il incuie / descuie (actioneaza in zona butucului de la cheie) nu prea au forta sa actioneze direct mecanismul de deschidere.
Incearca-l, daca nu merge ia unul universal (costa vreo 12-14 lei).
Comment
-
am incercat si merge perfect...dar am o problema eu am ph2 cu buton la portbagaj si asi vrea sa las si butonu(deocamdata) si sa il fac sa se deschida si din actuator....
vreau sa mearga cum mergea inainte si sa mearga si electric...dar nu prea merge :| m.am chinuit poate poate dar nu vrea...mai are cineva asa ? daca da spunetimi cum il pot face multumesc!
Comment
-
Originally posted by Aurash View PostSall am si eu un actuator de BMW de portbagaj spunetimi daca pot sa fac deschiderea portbagajului cu el ma refer pentru a face operatia asta trebuie un actuator special ? sau orice fel de actuator...?
da poti sa-lpui dar comanda se face din uch (din chee) dar asta deschide doar zavorul.Ca sa ridice si sa coboare portbagajul trebue un alt sistem
Comment
Comment