Cam La Ce Se Rezuma A Pune Servo Pe 1.4 Daca Nu Are Din Fabrica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cam La Ce Se Rezuma A Pune Servo Pe 1.4 Daca Nu Are Din Fabrica

salut si as dori daca se poate sa imi spuneti si mie cam cat e de complicat si cam ce costuri la piesele care imi trebuiesc sa pun servo pe un logan benzinar de 1.4 care nu are din fabrica, e modelul chel chel )
    cand l-am luat era cu rotile originale si sincer nu ma deranja ca nu are dar acum la 215/40/16 abia misc volanul pe loc, nu mai vb de o singura mana, sa intorc,
    Va multumesc, si am sa pun si io poze cu masina, in scurt timp . mai am una alta de facut la ea

e bine,, nici macar unu care sa stie ? sau lipsa de interes ? multumesc,, dar chiar ma intereseaza
    Last edited by atenthondaru; 18 January 2010, 14:48. Reason: Automerged Doublepost

au mai fost topicuri asemnanatoare, daca foloseai "search", vedeai ca nu e vorba de lipsa de interes. sau te asteptai ca in 10 minute sa gasesti o pagina plina de raspunsuri? hai s-o luam cu inceputul: caseta de directie cu servo, pompa servo (pe cureaua motorului, sau electrica, tu alegi), senzor presiune lichid hidraulic, rezervor lichid, conducte, furtune. ecu injectie cu nou soft, care sa stie sa gestioneze servodirectia la ralanti (adica sa execute corectia de ralanti la variatia presiunii in pompa, sa nu moara motorul cand intorci de volan la ralanti). ca pret, anul trecut sau acum doi ani, era undeva la 600-800 de euro, piese noi, in tipla. ma gandesc ca intre timp se gasesc si mai ieftine.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

multumesc frumos, ai dreptate, nu am folosit searchu, nu mi-am dat seama, si apreciez ca mi-ai spus totul detaliat

Comment

Chiar daca se poate ... sa stii ca ieseai mai bine daca iti cumparai Loganul cu servo...

Sau daca nu aveai mofturi de roti asa late...

Chiar si la Loganul mai 'dotat' oboseste pompa de servodirectie... si se poate strica...
        Iar daca pui servo after-market ai sanse si mai mari s-o strici.
        Last edited by cconstantin; 18 January 2010, 17:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google