Masina mea are un an si un pic si a scazut la 1 cm deasupra minimului, am completat cu antigel concentrat de la Dacia (din-ala scump a dracului) vreo 300 ml. Nu stiu pe unde-l haleste da se duce cam repede!
Antigelul din bol ??
Collapse
X
-
Originally posted by Red_Alin View PostMie nu stiu de ce imi scade nivelul antigelului.Ultima data am completat cu antigel fara apa distilata in luna noiembrie a anului trecut.Nivelul atunci era aproape de maxim ,iar acum e aproape de minim.M-am uitat sa vad daca am scurgeri si nu am gasit nimic.O sa trebuiasca sa mai complectez ca vine frigul,dar nu stiu daca sa il bag pur sau cu apa distilata.Attached Files
Comment
-
3 litri antigel + 3 litri apa = 62.8 lei ron . in principiu cica trebe schimbat la 4 ani . la astea se mai adauga pretul la baiatu care face treaba . au am schimbat si am bagat 3 antigel +2 apa , cam concentrat dar daca apar lipsuri pe parcurs bag numai apa .
Comment
-
glace
Originally posted by gabriel View Postla mine in manualul de intretinere zice ca la 90.000 sau 3 ani se schimba antigel si lichid frina.
in privinta concentratiei antigel cititi pdf atasat:
Comment
Comment