Originally posted by Octavian___31
View Post
Antigelul din bol ??
Collapse
X
-
Originally posted by SoNyKeL View Postdepinde cat completezi , ca daca completezi 200-300ml intre 2revizii e deja fff mult sa-l pui nediluat. asa mi-sa zis din service.
Nu asculta de orice ingineras din service (m-am convins de multi).
Oricum in timp antigelu isi mai pierde din tarie, ii mai dai si tu apa la completari, e ''minunat''.
PS: sorry colegu, dupa ce am scris am vazut ca ai spus aceeasi treaba ))))
Comment
-
octaviane , mai inteles gresit. ma refeream ca poate sunt unii mai novici , care completeaza si ei dupa ce au citit pe forum , si totusi ideea e ca conteaza cat de des completezi acei 2-300ml. aia vreau sa subliniez , cat de des adica cat de mult completezi , trebuie sa ti cont ca daca in timp devine prea concentrat arzi garnitura...
sigpic
Comment
-
Daca iti zic o faza...in masina de la munca, ultima oara cand am facut testul cu densimetrul la antigel, sti la cat era punctul de inghet? La minus 50 de grade Celsius . S-a bagat mereu numai antigel in ea. Merge asa de cel putin doi ani. Problema ar putea sa apara pe calduri mari, ca supraincalzire.
S-a mirat si mecanicul...e, aia e o situtatie in care sa completez acum numai cu apa distilata.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eu am completat cu 500ml diluat si 700ml concentrat. A intrat asa de mult deoarece mi-a scapat cand mi s-a inlocuit termostatul. Cel care mi-a completat cu cel concentrat a zis ca cel vechi ramas deja a mai pierdut din propietati si ca este ok sa adaugi concentrat. Asta concentrat este valvoline si are culoarea albastra.
Comment
-
Da nu am pus antigel de la dacia tip D. Pana la urma tot antigel e si acesta. Ce se poate intampla daca pe el scrie ca rezista pana la -40de grade. Ala de la dacia era vreo 30 de lei o sticla de plastic. Asta e acum.
Originally posted by SoNyKeL View Postnu ma pricep la gpl. deci care e faza ? dece sunt colierele slabite?
Givali din cate mai tin eu minte mie mi-a ridicato pe elevator si a mai strans acolo pe dedesupt si de atunci nu am mai avut probleme.
Comment
-
Ala de Logan e Glaceol RX tip D, recomandat de producator, si e cam scump, dar pe bidon, daca imi aduc aminte, scrie ca nu se amesteca tipuri diferite de antigel. Acum ca ai facut-o, asta e, dar ai completat jumatate din cantitate.
Schimba tot antigelul si pune ce e recomandat.
Comment
Comment