Pfffff....as vrea sa vad o poza cum arata strans cu doua garnituri ))))
Antigelul din bol ??
Collapse
X
-
Salut!
Am si eu o intrebare in legatura cu antigelul din borcan. Ultima oara cand m-am uitat mai atent la el, in vara, nivelul era undeva la mijloc intre max si min. Acu 2 zile m-am uitat iar la el mai atent si nivelul este undeva la 1 cm peste linia de minim. Sa-mi fac probleme ca as pierde pe undeva antigel sau are contractia asa de mare la frig?
Si a doua intrebare, poate stie cineva, prin 2010 am avut o problema cu sistemul de racire, s-a rupt un colier de la o conducta groasa de la sistemul de racire si dupa reparatie cei de la service mi-au pus un antigel de culoare verde fosforescent. Stie poate cineva de care este (ma refer la tip/marca) ca as vrea sa iau sa completez in borcan.
Multumesc
Comment
-
gasesti si cu 20 de lei......
aici de ex: http://www.autocomservice.ro/articol..._rx_tip_d.htmlInteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Pt ca am avut probleme cu termostatul,,ieri l-am schimbat cu unul nou nout de origine. Pt ca la schimbarea lui pierdeam antigel si trebuia completat,,am preferat sa-l ""completez"" de tot.
Am cumparat antigel HEPU la 28 de lei 1,5 litri si apa distilata.
Am golit instalatia prin furtunul de la radiator,apoi am scos termostatul si in felul asta instalatia s-a golit complet. Dupa ce s-a scurs tot,am umplut instalatia cu apa calda curata si fiarta cu o noapte inainte pt clatire.
Dupa clatire am pus termostatul la locul lui,apoi am prins furtunul de la radiator la loc si am umplut instalatia cu noul antigel HEPU de culoare roz.
Mi-au intrat cam 5,8 litri de antigel pt ca am dat drumul la lichid si din motor odata cu scoaterea termostatului.
Comment
Comment