Si orice antigel concentrat se dilueaza.
Antigelul din bol ??
Collapse
X
-
-
Doar la revizie se completeaza gratuit.
Comment
-
Am observat si eu azi ca nivelul antigelului este aproape de minim...Si am loganu de numai 7 luni :| cand l-am luat era aproape de maxim...Ii mai bag ceva antigel ? Un litru ar fi mult ? Si care e treaba cu diluatu' ? Multumesc
Comment
-
Originally posted by ciky View PostAm observat si eu azi ca nivelul antigelului este aproape de minim...Si am loganu de numai 7 luni :| cand l-am luat era aproape de maxim...Ii mai bag ceva antigel ? Un litru ar fi mult ? Si care e treaba cu diluatu' ? Multumesclow....&.....slow
Comment
-
Atat costa, in jur de 20 lei.
Comment
-
Salutare...Pregatindu-ma pentru iarna am fost la service sa-mi schimb anvelopele cu cele de iarna si sa completez lichidul de racire care ajunsese la minim....Cel care a completat cu antigel nu sa zgarcit deloc si a completat peste linia de maxim...Intrebarea este: ce se poate intampla daca lichidul de racire depaseste linia de maxim si daca e bine sal las asa.
Comment
-
Daca e la maxim nu e nici o problema, daca e peste nu e bine, trebuie scos putin.
Comment
-
In Timisoara, la Ciclop, 20 lei bidonul de Glaceol RX tip D.
Intrebare: Dupa ce am schimbat antigelul, in proportie de 50-50, am observat ca motorul ajunge mai repede la 4 linii, nu se supraincalzeste dupa. E normal?
LE: In total au intrat vreo 4 litrii. A mai ramas ceva din lichidul de racire vechi in radiator?Last edited by lau_swat; 17 November 2008, 20:04.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
Intrebare: ce culoare are antigelu la voi?
La mine e albastru, dar cica ala rosu (portocaliu) e mai bun, ca are si silicati in el.
La magazin am vazut ca ala rosu/portocaliu e cu 2-3 lei/litru mai scump.
La un Symbol 1.4 mpi relativ nou (ma rog, are cativa ani)am vazut ca e rosu/portocaliu.
PS: si la mine a fost sub nivel bine, am pus vreo 2-300 gr de la un prieten (antigel Dacia, luat de la reprez, albastru!) si acum e ok, cand e cald motorul un pic este peste nivel, dar e normal).
Comment
Comment