sa-i fi ars garnitura de chiuloasa? caldura merge ca inainte imediat urca la 4 liniute...
Antigelul din bol ??
Collapse
X
-
La Galceol nu e proportie de 1/1.
E asa:- pentru o utilizare până la -25 ± 2°C = 40% lichid concentrat +60% apă demineralizată
- pentru o utilizare până la -33 ± 2°C = 48% lichid concentrat +52% apă demineralizată
- pentru o utilizare până la -40 ± 2°C = 50% lichid concentrat +50% apă demineralizată
Comment
-
andrei - neai rupt deacum umblam si cu pipete gradate - este destul de simplu 1-1 ce nu e bine "pentru o utilizare până la -40 ± 2°C = 50% lichid concentrat +50% apă demineralizată " deja lai pus pe calcule pe saracul om(zii sincer tu ai ai diluat altfel vreodata decat 1/1 )
---------------------------------
teoria ne omoara
Comment
-
Se dilueaza din ochi, nu stai sa pui la ml.
Comment
-
Stie careva daca in borcanul de antigel trebuie sau e bine sa se faca presiune ???
am fost pana la mare 800km dus-intors si cand m-am uitat la antigel am observat ca disparuse din bol cam o jumatate de litru. am mers pe autosrada numnai cu 165km/h cat putea maxim. mi--a zis cineva ca nu e bine sa se faca presiune in bol, cica ar fi ciupita garnitura de chiuloasa. asa sa fie? In uli m-am uitat si nu e albicios.sigpic
Comment
Comment