Nu amesteca antigel cu silicati cu antigel cu aditivi organici (cum e type D). Nu folosi antigel cu silicati in motoare Renault.
Antigelul din bol ??
Collapse
X
-
Pana la urma mai bine o sa cumpar altceva. Daca nu ma inseala memoria eu am in masina:
Daca poate sa-mi zica cineva daca are culoarea albastra..atunci sigur ala e. Pe site-uri eu am gasit ca e verde...poate era inainte albastru. Eu albastru am in masina.
Am vazut intr-un hypermarket Glacelf si scria ca e pt. Renault type D(culoare portocalie), Havoline tip D (culoare galbena parca).
Pe sticla de Glacelf scria ca e produs pe 14.10.2013 (termen 5 ani)...nu e cam old?
//De pe autokarma a luat careva ceva de la ei? Mi se par cam mici preturile fata de alte magazine.Last edited by iCSvision; 12 November 2014, 17:08.Just Hold Onnnnnn....
Comment
-
Eu tot nu înţeleg de ce te complici cu tot felul de produse (antigel) compatibile sau nu, cu cel Tip D Glaceol indicat de Renault?
Cumpără aşa ceva şi ai terminat bâlciul!
Comment
-
O sa iau de aici ca mi-e in drum unul din magazinele lor:
Antigel verde / 1L
DACIA
Multumesc de informatii!Just Hold Onnnnnn....
Comment
-
Am fost si am ridicat antigelul. Pretul a fost exact ca pe site (17,70ron). Nu cred ca este mai ieftin de atat.Attached FilesJust Hold Onnnnnn....
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostNivelul antigelului este undeva la minim la rece(cam de cand mi-au montat instalatia GPL, prin mai 2014) si cand e cald motorul este un pic peste minim. Am si apa distilata si Glaceol dintr-ala, sa completez doar cu Glaceol concentrat pana pe la 1/2 intre min si max?Last edited by amigos; 23 November 2014, 20:09.
Comment
Comment