Antigelul din bol ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu amesteca antigel cu silicati cu antigel cu aditivi organici (cum e type D). Nu folosi antigel cu silicati in motoare Renault.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Daca nu scrie Tip D, eu as cumpara o alta sticla de antigel , decat sa contaminez antigelul masinii cu ceva de origine neclara.

Comment

• Pana la urma mai bine o sa cumpar altceva. Daca nu ma inseala memoria eu am in masina:

Daca poate sa-mi zica cineva daca are culoarea albastra..atunci sigur ala e. Pe site-uri eu am gasit ca e verde...poate era inainte albastru. Eu albastru am in masina.

Am vazut intr-un hypermarket Glacelf si scria ca e pt. Renault type D(culoare portocalie), Havoline tip D (culoare galbena parca).

Pe sticla de Glacelf scria ca e produs pe 14.10.2013 (termen 5 ani)...nu e cam old?

//De pe autokarma a luat careva ceva de la ei? Mi se par cam mici preturile fata de alte magazine.
        Last edited by iCSvision; 12 November 2014, 17:08.
        Just Hold Onnnnnn....

Comment

• Eu tot nu înţeleg de ce te complici cu tot felul de produse (antigel) compatibile sau nu, cu cel Tip D Glaceol indicat de Renault?

Cumpără aşa ceva şi ai terminat bâlciul!

Comment

• uite aici un pret bun...
            Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• NU VA LUATI DUPA CULOARE, NU E STANDARD! Cititi eticheta pentru a afla ce tip de antigel e, pentru Renault trebuie organic, fara silicati. Sau pe scurt Type D.
              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Originally posted by popavlm View Post
                uite aici un pret bun...
                Plus transport, nu iese in castig.

Comment

• O sa iau de aici ca mi-e in drum unul din magazinele lor:

Antigel verde / 1L
                  DACIA

Multumesc de informatii!
                  Just Hold Onnnnnn....

Comment

• Pretul din magazin poate fi diferit fata de pretul online.
                    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Pei o sa dau comanda online cu ridicare din magazin. Oricum va anunt daca sunt diferente de pret.
                      Just Hold Onnnnnn....

Comment

• Am fost si am ridicat antigelul. Pretul a fost exact ca pe site (17,70ron). Nu cred ca este mai ieftin de atat.
                        Attached Files
                        Just Hold Onnnnnn....

Comment

• Până la urmă ai făcut alegerea corectă. Acum poţi sta liniştit.

Comment

• Multumesc de sfaturi si pareri!
                            Just Hold Onnnnnn....

Comment

• Originally posted by andreyi View Post
                              Nivelul antigelului este undeva la minim la rece(cam de cand mi-au montat instalatia GPL, prin mai 2014) si cand e cald motorul este un pic peste minim. Am si apa distilata si Glaceol dintr-ala, sa completez doar cu Glaceol concentrat pana pe la 1/2 intre min si max?
                              Rau ai facut daca ai completat cu antigel. Cand scade nivelul in instalatie din motive normale e cazul sa completezi cu apa, deoarece apa are punctul de fierbere mai mic si pierderea e de fapt evaporarea apei din solutie. Ca sa te convingi iei un tester de masurare a densitatii antigelului si vezi cate grade iti indica antigelul din borcan. Scoti un pic de antigel din instalatie intr-un pahar si-l combini cu putina apa (cel mult parti egale) si vezi cate grade iti indica combinat. Antigelul etilen glicol are punctul mult mai mic de inghet daca nu e combinat cu putina apa sau daca e combinat cu prea multa apa.
                              Last edited by amigos; 23 November 2014, 20:09.

Comment

• Am completat cu foarte putin antigel concentrat (cred ca nici 100 ml), poate data viitoare o sa completez cu apa distilata.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google