Originally posted by Red_Alin
View Post
Antigelul din bol ??
Collapse
X
-
Atunci când schimbi uleiu' de ce nu pui tot marca din fabrică? că doar este tot 5w sau 10w! lichidul de frână la fel...trebuie să fie DOT4! nu trebuie să fie neapărat Dacia.Așa și cu antigelul!Trebuie să fie tip D, nu neapărat Dacia RX TIP D...să fim serioși...sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN
Comment
-
de dat drumu' dai jos pe la radiator...este greu,dar asta e. intra 5,5 litri. se aeriseste singur,dar poti sa ajuti,desuruband un pic surubelul de pe furtunul care se duce in interior.Pui 3 antigel si 2,5 apa distilata. trebuie neaparat sa fie tip D!!!sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN
Comment
-
Originally posted by emyemanuel View Postde dat drumu' dai jos pe la radiator...este greu,dar asta e. intra 5,5 litri. se aeriseste singur,dar poti sa ajuti,desuruband un pic surubelul de pe furtunul care se duce in interior.Pui 3 antigel si 2,5 apa distilata. trebuie neaparat sa fie tip D!!!
Comment
-
Am masina de 2 ani si 2 luni aproape.Am facut reviziile la zi,nu am avut nicio problema,nu am umblat sub capota,nu am schimbat nimic,nu am completat nimic.Intrebare:ce trebuie sa fac pentru iarna asta?Sa completez cu lichide ceva?
M-am uitat la nivel la antigel,si era intre min si max,putin mai jos de jumatate.Are o culoare jos cam inchis,la mijloc un maro mai deschis,iar sus un verde deschis.Deci,ce ar trebui sa verific,sau sa completez?sigpic
Comment
-
Originally posted by emyemanuel View Postvezi ...mare atentie...sa scrie pe el tip D!!!
Comment
-
e bine sa fie tip D,asa cum lichidul de frana trebuie sa fie DOT 4...probabil contin unele substante ce curata in interiorul motorului, nu formeaza depuneri....nu stiu sigur,dar daca nu pui de care se recomanda,te poti trezi cu pompa de apa imbacsita sau corodata,depuneri pe sonda de apa, si cine mai stie pe la blocul motor sau chiulasa...sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN
Comment
Comment