Antigelul sau apa ce este in motor, la voi cat va arata pe bol, la mine e la minim aproape de semn, asa e si la voi??? sau la mine au facut oameni economie ??
Antigelul din bol ??
Collapse
X
-
Originally posted by valeriuciprian View PostDaca e intre minim si maxim e bine...cand ai luat masina cat era?Instalatia s-a aerisit singura asa ca nu iti fa probleme ca a scazut nivelul...atentie sa nu treaca sub minim.sigpic
Comment
-
Originally posted by gogoasha69 View Posto sa ma duc si o da dau o spaga pe la service sa imi dea o cana de antigel
Comment
-
Io am luat 1L de antigel cu 14RON (ii exact de care a scris andrei pe undeva pe forum)
PS: l-am luat de la un magazin de piese auto (nu luati de la non-stopuri ca acolo ii mai scump)
PS2: La cat timp/km se schimba tot antigelu din "instalatie"?...de doi lei :p
Comment
-
Originally posted by gogoasha69 View Postde la DACIA d-ala galben ?? doar atat e ?
Originally posted by mishu_wrc View PostPS2: La cat timp/km se schimba tot antigelu din "instalatie"?
Comment
-
Originally posted by gogoasha69 View Post...am auzit de la sony ca esti mester
Pai se schimba? Eu stiam ca nu, o sa ma interesez zilele astea sa vad care e treaba.
PS: si daca se schimba se pune numai antigel sau se amesteca cu putina apa (sa nu fie prea puternic)????
...de doi lei :p
Comment
-
Comment