despre leasing

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@ SoNyKeL comisonul de 3% este "bonus" (pentru banca) dar la BRD stiu sigur ca rambursare anticipata poti face de la trei rate in sus cu anuntare in prealabil.
    @ florin77 ceea ce spui nu e o afacere. Practic nu-ti recalculeaza nimc si tii bani in cont pana la final(din aproape in aproape cu dobanda de cont curent) intelegi cred ce vreau sa spun. Iar daca plata se face automat din contul de disponibilitati(ex contul de la cardul de salariu) este imposibil.
    Ca sa ametesc lumea si mai mult: sunt banci (cred ca CEC-ul) care nu percep comision de rambursare anticipata.
    A si acum am vazut postul 21 - nu m-am enervat.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Asa este , in stilul asta nu iti scade dobanda . Doar ca achiti tu un pic mai repede creditul .Scade doar in conditiile in care faci o cerere si achiti mai multe rate o data sau achiti tot creditul inainte . Dar la unele banci nu poti cere o recalculare decat dupa un an . La Europe am achitat utimele 7 rate si am achitat cu 70 lei mai putin . Bineinteles ca nu este dobanda reala care trebuia sa ramana pt ca-si opresc si ei un comision . Sa-ti reproduc o discutie cu cineva de la banca : castigul bancii este de la persoane fizice unde ai 30% dobanda nu la firme care stiu ca sa ceara . Si discutia nu este mai veche de o luna de zile .
      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Imi pare rau daca nu am fost inteles dar eu m-am referit la ceea ce a spus florin77, ca in loc de 200 de ron sa platesc 300 ron sau mai mult(pe luna) dupa o anumita perioada de timp.am inteles ce vreti sa spuneti si va multumesc la toti!!!bafta si la cat mai multi km fara probleme!!!

Comment

Se poate face chestia asta. Trebuie sa te duci la societatea de leasing (sau sa le dai telefon) sa le spui sa-ti modifice rata la credit si sa-ti recalculeze dobanda. Problema e ca toate astea se fac pe bani.

Comment

Sp!ke , nu o sa facem niciodata o afacere cu banca prin care noi sa castigam . Doar daca le vindem un imobil sau un spatiu pt o noua agentie sau daca le inchiriem . In rest banca va castiga mereu . Au cele mai fiabile metode din lume de ati lua cat mai multi bani din buzunar .
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Nu vreau sa ma repet, dar vad ca probleme precum cele ce ma intereseaza au fost discutate pe mai multe topicuri. Celor carora au bunavointa si timpul necesar sa cititi o postare si sa-mi dea si un raspuns avizat le multumesc. iata topicul cu pricina:
              Dacia logan : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari

Comment

Vreau sa intreb: daca ma razgandesc si nu mai vreau masina, nici finantarea pot obtine inapoi de la dealer avansul de 5% + comisionul de administrare contract leasing? A avut cineva acest caz?

Comment

Joefish: eu zic ca mai bine ar fi leasing , eu la suma finantata de 8.000 de euro pe 4 ani , platesc in + 1200 de euro , deci 300 de euro pe an , eu zic ca la credit platesti mai mult , + ca daca ai firma te scazi cu TVA , deci 19% si la mine din valoare masini 10.500 , daca iei 19% , iese aproape 2000 euro , deci esti in castig , plus ca dai bani in rate , acuma ramane la aprecierea
                  salutari din timisoara
                  Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Originally posted by constantinp View Post
                    Vreau sa intreb: daca ma razgandesc si nu mai vreau masina, nici finantarea pot obtine inapoi de la dealer avansul de 5% + comisionul de administrare contract leasing? A avut cineva acest caz?
                    Nu prea cred. Adica in mod normal NU. In cel mai bun caz s-ar putea sa iti restituie cei 5%.

Comment

Azi mi-a venit si mie masinutza si tot leasing am ales dintr-un singur motiv:
                      Mai am un credit luat si bancile nu prea accepta mai multe rate - mai ales daca depasesti 70% din venit. Firmele de leasing nu verifica eventualele credite care le mai ai.

M-a socat cand am vazut RCA-ul pentru un an: 660 RON
                      KissFM / 1.5DCI - 85CP / GRI PLATINE

Comment

Dar RCA-ul este musai sa il faca firma de leasing pe toata perioada leasingului, dupa primul an nu se poate alege o alta societate de asiguarari? De ex la Otp Garancia pers juridice RCA este 435! Cred ca e diferenta pana la 660!

Comment

Originally posted by constantinp View Post
                          Dar RCA-ul este musai sa il faca firma de leasing pe toata perioada leasingului, dupa primul an nu se poate alege o alta societate de asiguarari? De ex la Otp Garancia pers juridice RCA este 435! Cred ca e diferenta pana la 660!
                          Buna observatia!
                          O sa ii intreb cand vin actele in original.
                          KissFM / 1.5DCI - 85CP / GRI PLATINE

Comment

Dupa terminarea leasingului care sunt etapele unde trebe sa mergi pentru prima data sa devi proprietar la masina nu utilizator?

Comment

Din cate stiu, trebuie sa trimiti la societatea de leasing (dupa ce ai platit ultima rata) talonul si copia dupa CUI; apoi ei iti vor face atele pt. politie si ti le vor trimite. Te duci cu ele la politie si vezi acolo ce si cum. Trebuie sa iti faci RCA, iar Casco are o perioada de gratie de 30 zile. Tot ce ti-am zis stiu de la RCI - poate la alte societati difera - mai bine suna la cei la care ai tu leasing-ul. BAfta!

Comment

buna.sunt nou pe forum asa ca am nevoie de ceva intelegere.o singura intrebare am: cum pot renunta sau rezilia contractul de leasing?
                                logan abs plus 1.4 benzina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google