despre leasing

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce se intampla daca hoti astia de la guvern nu se implica in stabilirea cursului fac ca oameni care au datorii in euro sa nu le mai poata plati.
    Cel mai bine suna la firma unde ai tu leasing si primesti informati corecte.

Comment

Dupa terminarea leasingului putem pastra numarul de bucuresti daca locuim in province?

Nimeni nu stie nimica?

Astept un raspuns concret la intrebarea mea de mai sus?
      Last edited by radu2008; 8 February 2009, 19:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Dar daca trebuie trimise dovezi ale platii ratelor la firma de leasing stie cineva? Am leasing la RCI si exista si un reprezentant la dealerul Dacia din oras. Daca nu apare vreun raspuns, o sa-l caut si o sa-l chestionez pe respectivul si revin cu raspunsul
        Logan Ambition 1.5 DC

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
          Dupa terminarea leasingului putem pastra numarul de bucuresti daca locuim in province?

Nimeni nu stie nimica?

Astept un raspuns concret la intrebarea mea de mai sus?
          nu pentru ca masina nu mai este inregistrata pe firma de leasing,ai grija ca s-ar putea sa te trezesti cu masina radiata la sfarsitul ratelor fara sa te anunte[au patit-o altii].masina o sa fie inmatriculata pe raza judetului unde locuiesti sau unde isi are sediul firma ta[daca e pe firma].

Comment

Dupa terminarea leasingului nr.trebe trimise la firma de leasing si poate primesti ceva bani pe ele daca sunt intr-o stare exceptionala?

Comment

Poate daca scade mai tare euro o sa platesc masina dar am o intrebare rca-ul mai este valabil pana cand expira sau trede sa fac alta asigurare?

Comment

A platit careva dintre voi masina lauta in leasing inainte de treminarea ratelor?

Comment

leasing sandero

Buna,daca stie careva de unde pot sa fac un leasing sau un credit auto fara sa ma caute la CRB.Sunt bagata rau,dar am nevoie de masina ca de aer.Cea veche m-a lasat de tot.Daca preiau un leasing ce conditii trebuie sa indeplinesc?Macar sa stiu daca mai am vreo sansa sau sa nu mai sper degeaba.
                  Va multumesc

Comment

In primul rand trebe sa iei in considerare cursul euro si asigurarile care sunt destul de scumpe la persoana juridica!

Comment

Originally posted by ana_lili36 View Post
                      Buna,daca stie careva de unde pot sa fac un leasing sau un credit auto fara sa ma caute la CRB.Sunt bagata rau,dar am nevoie de masina ca de aer.Cea veche m-a lasat de tot.Daca preiau un leasing ce conditii trebuie sa indeplinesc?Macar sa stiu daca mai am vreo sansa sau sa nu mai sper degeaba.
                      Va multumesc
                      Sanse ai dar nu la credit.Daca esti cu coeficient de risc bancar nu ai nici o sansa la credit.Cunosc pe cineva care la momentul achizitionarii autoturismului in leasing prin RCI avea CRB6 deci merge incercat.Firme de leasing sunt multe dar incearca la cele care nu sunt parte ale unei banci comerciale adica acele IFN-uri si poti incepe chiar cu RCI-ul(la RCI ai sase rate gratuite) , nu te costa nimic daca incerci.Tu nu discuti cu reprezentanti ai RCI-ului ci cu consilierul din showroomul DACIA iar acesta nu te intreaba daca mai ai sau nu rate sau daca esti cu CRB.

Ar mai fi de mentionat cateva aspecte.Sa nu-ti faci impresia ca daca achizitionezi o masina in leasing nu ai nimic de platit la inceput.In primul rand iti trebuie cel putin 5% avans(max.50%).Cand vine masina trebuie sa mai ai vreo 2000Ron pentru ca o sa curga vreo 4 facturi inafara ratelor.Ratele se platesc numai in euro la cursul BNR din ziua platii plus un anumit procent care il impune firma de leasing.RCA-ul este mult mai scump la leasing decat la credit pentru ca este pe persoana juridica.Eu, in luna in care am facut anul am avut ~2000Ron de plata(rata+casco+RCA+revizie), deci nu e de joaca.
                      Ca o concluzie, masina se achizitioneaza muuuuuult mai usor prin leasing dar vei avea niste costuri mai mari pentru ca totul este la persoana juridica.
                      Ca idee, la o masina de 8400euro cu avans 10% vei avea o rata de 130euro pe sase ani.La asta mai adaugi 30+euro rata CASCO si 7euro un comision pe care il percepe RCI-ul.Daca iti poti permite toate astea eu iti doresc succes la achizitionare.

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
                        Sanse ai dar nu la credit.Daca esti cu coeficient de risc bancar nu ai nici o sansa la credit.Cunosc pe cineva care la momentul achizitionarii autoturismului in leasing prin RCI avea CRB6 deci merge incercat.Firme de leasing sunt multe dar incearca la cele care nu sunt parte ale unei banci comerciale adica acele IFN-uri si poti incepe chiar cu RCI-ul(la RCI ai sase rate gratuite) , nu te costa nimic daca incerci.Tu nu discuti cu reprezentanti ai RCI-ului ci cu consilierul din showroomul DACIA iar acesta nu te intreaba daca mai ai sau nu rate sau daca esti cu CRB.

Ar mai fi de mentionat cateva aspecte.Sa nu-ti faci impresia ca daca achizitionezi o masina in leasing nu ai nimic de platit la inceput.In primul rand iti trebuie cel putin 5% avans(max.50%).Cand vine masina trebuie sa mai ai vreo 2000Ron pentru ca o sa curga vreo 4 facturi inafara ratelor.Ratele se platesc numai in euro la cursul BNR din ziua platii plus un anumit procent care il impune firma de leasing.RCA-ul este mult mai scump la leasing decat la credit pentru ca este pe persoana juridica.Eu, in luna in care am facut anul am avut ~2000Ron de plata(rata+casco+RCA+revizie), deci nu e de joaca.
                        Ca o concluzie, masina se achizitioneaza muuuuuult mai usor prin leasing dar vei avea niste costuri mai mari pentru ca totul este la persoana juridica.
                        Ca idee, la o masina de 8400euro cu avans 10% vei avea o rata de 130euro pe sase ani.La asta mai adaugi 30+euro rata CASCO si 7euro un comision pe care il percepe RCI-ul.Daca iti poti permite toate astea eu iti doresc succes la achizitionare.
                        Multumesc de sfat!Macar mai o speranta

Comment

poate e un pic off dar nu stiu unde ar trebuii sa scriu,si sa fac un thread nou pentru asta nu are rost.asadar:daca vreau sa-mi scot 12000ron din banca pe 10ani,ce venit si ce vechime imi trebuie?va multumesc mult si astept un raspuns doar de la persoanele care au habar!
                          "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

In conditiile actuale k sa ai cat de cat sanse:-minim 1-2 ani vechime la actualul loc de munca
                            -salariu minim 1300 lei/luna
                            Si nici asa nu ai sanse mari la credite, din cauza varstei si al scoringului care il obtii!Ar fi cateva ''mici modoficari'' care te-ar putea ajuta dar varsta te da mult in jos!!
                            KISS FM ALBASTRU 1.6[url=http://www.userbars.be][img]http://img13.imageshack.us/img13/1200/20

Comment

Nu stiti in cat timp se aproba cerere de plata integrala la leasing ca am trimis-o pe fax de 3 zile dar inca nu am primit raspuns?

Comment

Nu ma poate nimeni informa?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google