Caut Dezmembrari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caut Dezmembrari

Recent am avut un mic accident iar bara fata trebuia schimbata.Am cautat pe la dezmembrari dar nu am gasit niciuna intreaga,ba e plina de zgarieturi,ba e sparta,etc.Asa ca am fost in targ Vitan si am luat o bara noua,si spray,si am vopsit-o.Problema e ca nu stiu cat de grozav e spray-ul asta si cat o sa tina vopseaua.
    Stiti cumva un magazin ceva de dezmembrari bun,unde gasesc mai mult de 2 bare zgariate fata,si alte chestii?Cred ca fiecare dintre noi a avut vreodata nevoie de ceva,si decat sa o duci la un service autorizat sa dai pe bara 800 ron,mai bine iti iei una de la dezmembrari,de la o masina care a fost lovita-n spate,si nu a mai avut nevoie de bara fata sau stiu eu.Multumesc.

PS:daca mai exista un thread de genul va rog sa-l inchideti si sa ma redirectionat,ca eu am cautat pe forum si nu am gasit nimic.
    sigpic

ce culoare iti trebuie bara?

Comment

vezi - pe "alodezmembrari.ro"

Comment

pai daca ti-ai luat bara, de ce mai vrei una ? ...sau vopseste-o pe aia la un service te costa cam 200 ron ...
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

mergi de la morarilor pe drumul spre dragonul rosu dupa ce treci de pod adica pe jos pe langa pod cum ai facut dreapta unde se infunda drumul mai mergi 300 sau 400 de metri si pe partea dreapta o sa vezi in curte la o vila masini dezmebrate acolo sigur gasesti ce cauti tu .

Comment

Am deschis thread-ul nu numai pentru mine si pentru cazul acesta.Pentru viitor cand mai am nevoie de ceva de la dezmembrai sa stiu unde sa caut.Pana la urma bara ma luat-o degeaba masina am facut-o pe casco pentru ca dauna a fost mai mare,am zis ca e doar bara,e si armatura si a fost atins si radiatorul.Multumesc de raspunsuri.
            sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google