Masina Trage Intr-o Parte Si Sta Si Volanul Putin Stramb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masina Trage Intr-o Parte Si Sta Si Volanul Putin Stramb

Am si eu o chestie ciudata,adica loganul trage intr-o parte ,adica cam in 30 40 m se duce pe banda cealalta,la viteza mare nu vibreaza
    AM Inversat cauciucurile sunt komorov fara sens de rulare am schimbat si o geanta mi sa parut stramba am pus geanta noua originala si tot asa face trage putin dreapta
    AM reglat geometria la service specializat ,mentionez ca am puntea spate stramba adica dreapta spate e spre interior si stanga spate e spre exterior,ar fi urmatoarele valori din foaie;unghi cadere -1*29 semi convergenta 0*34 stanga spate si cealalta ungi cadere 1*13 semiconvergenta -0*16,convergenta 0*17
    Meseriasul zice ca merge domle si asa da eu tind sa cred ca fiind roata dreapta spate asa/spre interiorul masini tinde sa traga dreapta ,voi ce ziceti
    Mentionez ca masina a fost lovita si au fost schimbate lonjeroanele si suportul motor a fost reparata la iatsa campina ,valorile de reglaj pe fata corespund cu cele din manualul de reparqatie logan nu au valori peste + sau _
    De la ce sa fie,sa mai merg la alt service la reprezentanta si sa vad parerea la altii sau sa schimb puntea si rezolv treaba

mentionez ca am puntea spate stramba adica dreapta spate e spre interior si stanga spate e spre exterior

Pai asta e problema (si mesterul a avut dreptate), degeaba unghiurile pe fata sunt OK.
    Iti pleaca dreapta din cazua puntii.

PS: o punte noua si ai rezolvat problema.

Comment

Problema este din cauza puntii spate . Va spun din proprie experienta. trebe schimbata puntea spate (aprozimativ 800 lei+ manopera ) sau SH .

Comment

sh mult mai ieftina, dar nu stii ce iei!
        Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

puntea e sigur, si daca tot pui alta, intereseaza.te de una de mcv, am auzit ca s.ar potrivi si ca ar fi mai buna, oricum documenteaza.te bine inainte
          sigpic

Comment

va salut...aceeasi problema...tot spre dreapta...nu a avut nici un accident ...inca nu am facut geometria dar o sa ma duc.am descoperit la itp ca la roata din dreapta frana tine mai mult decat cea din stanga..sa fie asta problema?(cauciucurile sunt umflate corespunzator)

Comment

is anyone here?

Comment

Originally posted by tudorel92 View Post
                va salut...aceeasi problema...tot spre dreapta...nu a avut nici un accident ...inca nu am facut geometria dar o sa ma duc.am descoperit la itp ca la roata din dreapta frana tine mai mult decat cea din stanga..sa fie asta problema?(cauciucurile sunt umflate corespunzator)
                de la frane nu are cum sa`ti traga dreapta , normal se duce putin tarash in stanga la apasare mai brusca dar in mers nu are treaba cu franele , fa geometria daca ai schimbat capete de bara si o echilibrare la rotiele de pe fata ( de pe spate nu se transmite la echilibrare )

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google