Numai suparat cu nimic
huse scaune
Collapse
X
-
-
Originally posted by zake View PostAm promis ca o sa postez niste poze cu husele din piele ecologica pe care mi le-am facut la comanda. Eu sunt super multumit. Exclus variantele ca nu sunt bune ca transpiri, ca se crapa, etc. Sincer va spun ca sunt 100% multumit. Nu se haiesc pe scaune cand te urci sau cobori din masina. Arata ca din fabrica.
ma intereseaza daca gasesc in Bucuresti asa ceva si unde?
acestea cum se prind de scaune?sper ca nu se strica tapiteriaLast edited by djlove; 9 September 2010, 22:10.
Comment
-
Originally posted by zake View PostAm promis ca o sa postez niste poze cu husele din piele ecologica pe care mi le-am facut la comanda. Eu sunt super multumit. Exclus variantele ca nu sunt bune ca transpiri, ca se crapa, etc. Sincer va spun ca sunt 100% multumit. Nu se haiesc pe scaune cand te urci sau cobori din masina. Arata ca din fabrica.
stie cineva daca gasesc asa ceva in Bucuresti?
Comment
-
-
Originally posted by ten View Postas avea si eu o intrebare in legatura cu husele de scaune. Daca am airbaguri laterale mai imi pot pune huse pt. scaune?
Comment
-
Originally posted by thothsh View Poststie careva unde gasesc tapiterie de scaun pentru logan blackline? adica sa arate la fel ca cele originale. am ars cu tigara scaunul din fata soferLogan laureat 1.2
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostEu chiar nu inteleg rostul huselor. Le protejez ca sa ce? Ca atunci cand o vand, cel care o ia sa aiba scaune curate? Mi-as lua mai multi bani din vanzare asa? Nu cred. Si unde mai pui ca nici nu sunt estetice, stau ca niste carpe pe scaune. Asa ca stau cu scaunele ei si daca se murdaresc o duc la spalatorie.Logan laureat 1.2
Comment
Comment