aceste huse le poti achizitiona chiar de la delear auto sau chiar de pe net,scrie pe ambalaj pentru cea ce vrei tu.
huse scaune
Collapse
X
-
Dupa mai bine de 4 ani de utilizare, husele masinii mele au cam obosit.
Tot cautand am gasit ceva interesant aici; modelul cu negru-bej, se lipeste de minune la Prestige.
As fi recunoscator daca cineva din Bucuresti, sau de oriunde, are huse cumparate de aici, eventual ceva detalii.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Intre timp am sunat si am vorbit cu o doamna, sefa parea sa fie.
Preturile sunt int-adevar mari dar, spun ca folosesc un material foarte bun, rezistent, nu se decoloreaza, etc, din Germania; in fine, mai caut, nu sunt presat de timp.
Da, PH2 am.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostDupa mai bine de 4 ani de utilizare, husele masinii mele au cam obosit.
Tot cautand am gasit ceva interesant aici; modelul cu negru-bej, se lipeste de minune la Prestige.
As fi recunoscator daca cineva din Bucuresti, sau de oriunde, are huse cumparate de aici, eventual ceva detalii.
http://autotex-huseauto.blogspot.ro/...uto-logan.html
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostIntre timp am sunat si am vorbit cu o doamna, sefa parea sa fie.
Preturile sunt int-adevar mari dar, spun ca folosesc un material foarte bun, rezistent, nu se decoloreaza, etc, din Germania; in fine, mai caut, nu sunt presat de timp.
Da, PH2 am.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
da ce tot atatea huse? La "pielea goala" nu se poate? Vorba unui coleg vis a vis de huse: De ce sa grijesc eu pentru altul? (urmatorul proprietar) . Adevarul e ca sunt in mijlocul actiunii de inlocuire a tapiteriei si e ceva de munca...nu se compara cu alea 10-15 minute de inlocuit huse . Fiecare in functie de cat de curat se urca in masina. PS: un minus pentru huse iarna ptr cine are incalzire in scaune....lungeste timpul de reactie cu 2-3 minute.Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
La cei 600 de ron , mai pun 400 si imi fac tot interiorul din piele ecologica (sunt niste baieti in slatina ) . Si fac si bordul si fetele de usi , etc...
PS: Era un tip care facea huse , la 250ron , avea si aici si pe clubul dacia topic....
Comment
Comment