Nu e vorba de inconstienta, ci nesimtire. Eu daca as vedea pe unul ca face ceva masinii mele, l-as bate pana obosesc. Frate nu-i inteleg pe cei care se razbuna pe masina, daca ai ceva cu omul du-te la el si vorbeste, lamureste treaba, dar nu te razbuna pe masina.
Schimbarea Parbrizului ... Cat Ma Costa ???
Collapse
X
-
la mine in incinta este unu care sta la et 9 este nebun, handicapat, si mai arunca cu tot felu de lucruri, gandesc ca azi noapte sa fi aruncat cu asa ceva dar sa se fisureze parbrizu asa tare de la un prezervativ cu apa, dar in fine maine ma duc la politie sa declar dandanaua si pe posibilu dement, sa le ieie putin la intrebari familia, l-as strange un pic mai tare de "oua", dar eu raman tot cu daunaLast edited by Seba; 3 May 2010, 11:32.
Comment
-
Am reusit sa schimb parbrizul...am fost la baietii de la marctec pe Valea Cascadelor...sunt multumit,lucreaza bine si au preturi bune...doar 220 lei parbriz+montare...
Comment
-
-
Originally posted by gelica75 View PostDaca ai drum prin bucuresti vino in eroi revolutiei la http://www.autoglas.ro/ eu aici l-am schimbat baieti sant profesionisti adica cu asta se ocupa ,dureaza cam 1h manopera si dupa 2h sa stea masina nemiscata sa se lipeasca bine ca ,costuri undeva 500 de roni cu tot cu manopera eu aici l-am schimbat este bine sa iti faci programare din inainte si mergi la sigur ,accepta si deviz asigurare (obligatorie sau casco )mult noroc.
caut si facutura si o pun aiciNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Eu de asta ma interesam de cel de origine,la mine a rezistat si rezista eroic cu vreo 50 de ciupituri de la piatra cubica,de curand a cedat undeva vreo 15 cm dar de o luna sta pe loc,plus de alta am vazut un parbriz pilkington verde pentru skoda care a cedat dupa o tura pe centura bucuresti.Cum zicea si un colec mai sus,pretul e primul lucru care da de gandit despre calitatea lui.
Comment
-
asa e chiar ai dreptate..
inainte am avut pus unul de 350 ron si la prima piatra a plecat pana sus la oglinda...asta de la autoglas vad ca are 1 cipituta mica (cat gamalia de ac ) dar nu pleaca sta cuminte acolo..
cum spune si vorba da-i un ban dar..................Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Aproximativ 250 lei costa astea de la pilkington cu tot cu montaj.
Comment
Comment