Schimbarea Parbrizului ... Cat Ma Costa ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu e vorba de inconstienta, ci nesimtire. Eu daca as vedea pe unul ca face ceva masinii mele, l-as bate pana obosesc. Frate nu-i inteleg pe cei care se razbuna pe masina, daca ai ceva cu omul du-te la el si vorbeste, lamureste treaba, dar nu te razbuna pe masina.

Comment

la mine in incinta este unu care sta la et 9 este nebun, handicapat, si mai arunca cu tot felu de lucruri, gandesc ca azi noapte sa fi aruncat cu asa ceva dar sa se fisureze parbrizu asa tare de la un prezervativ cu apa, dar in fine maine ma duc la politie sa declar dandanaua si pe posibilu dement, sa le ieie putin la intrebari familia, l-as strange un pic mai tare de "oua", dar eu raman tot cu dauna
      Last edited by Seba; 3 May 2010, 11:32.

Comment

Dar pentru parbrizu de origine stie cineva pretul+manopera ?

Comment

Am reusit sa schimb parbrizul...am fost la baietii de la marctec pe Valea Cascadelor...sunt multumit,lucreaza bine si au preturi bune...doar 220 lei parbriz+montare...

Comment

Originally posted by crull View Post
            Dar pentru parbrizu de origine stie cineva pretul+manopera ?
            Am intrebat eu odata la dealer, parca in jur de 960 ron!

Asta prin decembrie...acum nu mai am habar cat o costa!
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

eu am intrebat la dealerul local si era in jur de 1000 cu manopera. difera preturile si mai ales manopera.

atata timp cat nu este original costa mai putin montajul si parbrizul dar este si mai valurit si posiil ca la prima pietricica sa se crape de la un capat la altul.
              sigpic

Comment

Originally posted by gelica75 View Post
                Daca ai drum prin bucuresti vino in eroi revolutiei la http://www.autoglas.ro/ eu aici l-am schimbat baieti sant profesionisti adica cu asta se ocupa ,dureaza cam 1h manopera si dupa 2h sa stea masina nemiscata sa se lipeasca bine ca ,costuri undeva 500 de roni cu tot cu manopera eu aici l-am schimbat este bine sa iti faci programare din inainte si mergi la sigur ,accepta si deviz asigurare (obligatorie sau casco )mult noroc.
                eu tot acolo am platit anul trecut in vara pabriz cu parasolar 1300 ron l-am facut pe casco
                caut si facutura si o pun aici
                Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Eu de asta ma interesam de cel de origine,la mine a rezistat si rezista eroic cu vreo 50 de ciupituri de la piatra cubica,de curand a cedat undeva vreo 15 cm dar de o luna sta pe loc,plus de alta am vazut un parbriz pilkington verde pentru skoda care a cedat dupa o tura pe centura bucuresti.Cum zicea si un colec mai sus,pretul e primul lucru care da de gandit despre calitatea lui.

Comment

asa e chiar ai dreptate..
                    inainte am avut pus unul de 350 ron si la prima piatra a plecat pana sus la oglinda...asta de la autoglas vad ca are 1 cipituta mica (cat gamalia de ac ) dar nu pleaca sta cuminte acolo..
                    cum spune si vorba da-i un ban dar..................
                    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

mâine o sa ma duc sa schimb parbrizu la pilkinton, in momentu de fata nu dispun de mai multi bani 250, o sa vedem cat o sa reziste

Comment

il schimbi in bacau sau onesti?? vad ca cei de la Pilkington au un service partener si in onesti VIO & COM SRL STR. CONTILOR tel: 0744-470595
                        sigpic

Comment

si tu ai patit-o lorenz? eu deocamdata doar l-am reparat (aparuse o fisura), sper sa nu fie cazul sa il schimb.
                          Ratacit in spatiu...

Comment

In Prahova, stie cineva unde se schimba parbrizul ieftin ? .

Comment

Nici-un raspuns ? Nu a schimbat nimeni din prahova parbrizul?

Comment

Aproximativ 250 lei costa astea de la pilkington cu tot cu montaj.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google