If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut ! Are cineva idee cat ma costa schimbarea parbrizului ? Il am crapat de sus pana jos,din cheder in cheder. Vreau sa-l schimb luna viitoare si as vrea sa stiu detalii legate de aceasta schimbare. Se poate sa nu mi-l puna bine,sa-mi intre apa cand ploua ??? Astept sfaturi.
Daca ai drum prin bucuresti vino in eroi revolutiei la http://www.autoglas.ro/ eu aici l-am schimbat baieti sant profesionisti adica cu asta se ocupa ,dureaza cam 1h manopera si dupa 2h sa stea masina nemiscata sa se lipeasca bine ca ,costuri undeva 500 de roni cu tot cu manopera eu aici l-am schimbat este bine sa iti faci programare din inainte si mergi la sigur ,accepta si deviz asigurare (obligatorie sau casco )mult noroc.
Dada...la pilkington am fost si am intrebat eu aici in cluj. este 250 de lei inclusiv manopera daca achiti pe loc! Mi se pare f f f ok! Banuiesc ca peste tot in tara este acelasi pret!
Sa merg in Bucuresti ca sa schimb parbrizul e mai greu,oricum merci pt sfaturi. Daca e cineva din Dambovita,sa-mi spuna si mie unde se schimba parbrize in judet,in afara de Mavexim ca aia sunt in stare sa ia si pielea de pe om. Merci anticipat !!!
Merita sa mergi pana in Bucuresti pentru o lucrare de calitate.Mai mult de 60-70 de lei nu te costa benzina.Eu m-am dat pe mana celor de la Bosch Car Service Raiman din Targoviste si inca regret.O lucrare execrabila au facut.Am schimbat la ei usa,aripa si bara fata.
m-am uitat si eu la ei pe site.... parbrizul meu este ca un cur de malai are 2500 de punctulete de la pietricele. 250 ron parbriz + montaj mi se pare nu ieftin ci foarte ieftin. De obicei cand ceva este atat de ieftin eu sunt sceptic, imi da cu virgula sau e ceva ce imi scapa.
la postul anterior am vrut sa zic CIUR si a iesit...altceva.
daca gasesti ceva ok sa imi zici si mie.... deja am foarte mult punctulete si nu stiu cat va mai rezista saracu parbriz. Am ghinionul ca pe traseul meu obisnuit sa mai circule si niste tiruri si imi arunca griblura dinaia in parbriz de zici ca au ciuda pe mine.
daca vrei sa schimbi parbrizul ieftin si rapid.....pe strada cu targul din militari.....dc e ma suni si iti explic cum ajungi 0765467662.....pe mine ma costat 178lei parbrizul(nou)si montatul obligatoriu 70-80lei
e ff bun parbrizul.eu l-am schimbat acum 8 luni si e super ok
eu l-am schimbat la ''centrul de parbrize-PILKINTON'' ACUM 2 LUNI! ESTE SUPER OK! 250 RON CU TOT CU MANOPERA! tenta verde...ca cel original! eu zic ca se merita!
sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN
am primit un prezervativ plin cu apa cred ca de la un etaj superior azi noapte si mi-a fisurat foarte bine parbrizu, trebuie schimbat, am gasit in Onesti cu 250 total montat, o sa pun poze cu dandanaua facuta, cred unui oameni sunt incostienti cea ce fac, ma gandesc cum mi s-a fisurat parbrizu de la un prezervativ plin cu apa aruncat? am gasit urme de la prezervativ
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment