Montaj Prelungire Bord Sandero Pe Logan PH1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montaj Prelungire Bord Sandero Pe Logan PH1

Am achizitionat o prelungire bord de Sandero pentru a o monta pe Loganul meu PH1. Am deschis acest thread pentru a cere ajutorul colegilor din acest forum care au fecut deja aceasta operetie. Precizez ca nu am facut nici un fel de probe cu aceasta prelungire, asta din cauza vremii total ostile acestei operatii. Ma intereseaza in ce mod se poate face o masuratoare cat mai exacta a partii ce trebuie decupata, eventual recomandari despre modul cum se poate face in cele mai bune conditii. Am apelat la ajutorul vostru pentru ca vreau ca montajul sa fie perfect.Astept deci sugestiile si recomandarile voastre.
    Multumesc pentru ajutor.

DSC04615.JPG
    Am atasat si o fotografie

Comment

se monteaza destul de usor pentru ca se potriveste in locul celuilalt..trebuie doar modificat in partea unde se undeste cu consola centrala unde sunt butoanele si panoul de climatizare...asta o faci la ochi cu un cutter.Singura porblema e ca nu se potriveste la culoare si format cu restu consolei cea care se continua la frana de mana si asta poate sa deranjeze anumite persoane.dar asta u decizi :P.
      Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
      sigpic

Comment

uite si niste poze...sunt de la un coleg de aici...
        Attached Files
        Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
        sigpic

Comment

Multumesc, asta era idea, dupa cum se vede in imagini, imbinarea dintre piese nu este perfecta si eu vreau sa evit acest lucru. Poti masura de n ori dar poti taia o singura data. Cei ce au facut aceasta operatie, daca ar fi sa o faca a doua oara in mod sigur rezultatul ar putea fi mai bun. Deci, rog colegii de forum sa-mi dea cateva recomandari, eventual dimensiuni pentru debitarea materialului care este in surplus.
          Astept in continuare recomandarile voastre.
          Toate bune!

Comment

Altcineva? poze de la montaj?
            MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

eu am montat-o si nu am taiat chiar bine asa ca la imbinari am pus de jur imprejur banda de cauciuc, ceva mai lata decat un cheder si arata chiar bine...da banuiesc ca tu vrei neaparat masuri ca sa se imbine perfect..
              sigpic

Comment

pentru ph 1 erau niste prelungiri ceva pe negru oare se gasesc pe undeva ?

Comment

Trebuie taiat doar in partile care sunt cu sageata rosie sau si din partea cu sageata albastra?
                  Attached Files
                  Last edited by valeriuciprian; 7 February 2010, 20:56.
                  sigpic

Comment

hm..sa sti ca m-ar interesa si pe mine, cam cat costa una?

Comment

salut tataieb12 vezi ca este un baiat din pitesti florin_dnf e super de treaba si are el cautal pe forum are mai multe accesorii

Comment

Voi de ce le modificati, nu va plac alea cu care a venit loganu sau nu le aveti?
                        sigpic

Comment

Gasesti la bursa cu 35ron.

Comment

armadylo...eu o modific pentru spatiu de depozitare mai mare...ca am 3 telefoane mobile...plus sotia 2
                            sigpic

Comment

Aaa... da stiti pe undeva un model care sa inlocuiasca toata consola centrala ambele bucati? oricum pentru pus platicele de logan nu iti trebe doctorat, doar o mana sigura la taiat cu cuteru, sunt super moi super proaste merge lama mai greu in cascaval decat in plasticul de logan
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google