dar prelungirea de pe ph2 nu se potriveste mai bine, fara alte modificari si taieturi ?
Montaj Prelungire Bord Sandero Pe Logan PH1
Collapse
X
-
ca s-o tai perfect nu os reusesti...iti spun sigur..am taiat eu 3 si perfect nu iese...
@valeriu..eu am taiat putin si de acolo cu sageata albastra...si acolo cu sageata rosie trebuie automat taiat...ca sa se potriveasca cat de catlow....&.....slow
Comment
-
Comment
-
iulian_paul: Nu o sa-ti faci idee din vazutul bucatilor debitate pentru ca sunt debitate putin cate putin. Cred ca si acum am span din ea prins prin mocheta de acum 2 luniToti care ne-am pus am taiat putin cate putin si am testat imediat sa vedem cat mai taiem, pana cand am ajuns la forma si pozitia dorita - si asta iti spun eu ca depinde de cat de exigent esti....
Ce pot sa iti spun e ca mi-am tras ditamai taietura in buricul degetului cu cutterul si ca a durat cam 2 ore treaba.....a doua oara daca as face-o nu ar iesi la fel, decat daca as avea fizic o alta prelungire gata adaptata sa le pot compara. Daca erai din Bucuresti ma ofeream sa te ajut sa vezi forma ei actuala, fizic.
Cel mai bine - iti iei un cutter calumea, te inarmezi cu rabdare si cu manusi de protectie si tai putin cate putin si te opresti cand esti multumit. De taiat se taie in mijloc putin, in forma de V (ca sa pice bine sub bord) si in laterale spate ca sa se imbine bine cu bordul. Eu am mai taiat si din bord, de pe mijloc, are dublare care nu lasa noua prelungire sa intre mai mult in adancime, dublare care probabil se imbina cu prelungirea de PH1. Asta fiind de ph2/sandero trebuie adaptata ca nu e facut locul pentru ea. Daca ai rabdare - iese bine. Am sa iti fac poze sa te indrum, dar sustin in continuare ideea ca modelul fizic e cel mai concludent.
Salve!
Vorba multa, saracia omului
Comment
Comment