Despre Stopuri Fumurii , Innegrite,

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Despre Stopuri Fumurii , Innegrite,

intrebare simpla :

a fost vreun posesor de stopuri fumurii ,sau innegrite, lovit de catre o alta masina din spate ? ati avut probleme in sensul ca vi sa reprosat ca nu ati fost vazuti in trafic(in cazul respectiv)? ati fost voi considerati vinovati pentru faptul ca aveati stopuri 'tuning' ?

rog sa raspunda doar cineva cu cunostiita de cauza.

intrebarea se refera strict la stopurile gen mega drive...sau altele fara omologare RAR.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Bun thred.si eu doresc raspuns la aceste intrebari.
    Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
    sigpic

Comment

off..iardespre chestia asta?nu stiu daca trebuia deschis un thread ..puteai sa pui intrebarea pe unul din celelalte 5-6 deschise pe acest subiect.si iti raspund eu.depinde de fiecare constatator in parte.si de fiecare reclamant.daca eu te-am lovit in spate si tu ai stopuri innegrite si bineinteles fara omologare...si declar asta la politie sau in actul de constatare..iti spun sigur..e doar vina ta.doar printr-o minune scapi.daca eu imi vopsesc farurile in negru si intru in sant nu pot da vina pe administratia drumului respectiv pentru nesemnalizare corespunzatoare.cred ca intelegi ideea......nop?

Comment

e vorba sa zicem de stopuri cumparate din magazin ...nu neaparat innegrite de noi...
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

omologate????innegrite???din magazin????de unde???????pai daca gasesti asa ceva omologate..ce sens are intrebarea??????

Comment

nu a zis nimeni de omologare... si am zis clar ! sa raspunda doar cei trecuti prin problema asta..deci ....

Comment

@adrianixx:
              pai si de unde stii ca el nu are stopuri omologate? tu declari ca n-ai vazut ca a franat, iar nenea politistul (sau mai nou agentul constatator de daune) va spune ca tu esti vinovat ca n-ai pastrat o distanta suficienta (de siguranta), asa cum scrie la regulament.
              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Depinde de situatie, martori bla bla bla.
                Poti fi de vina, sau poate fi culpa comuna.
                Tu de vina ca ai faruri neomologate R.A.R, ti se suspenda talonul...iar cel care te-a lovit din spate ca nu a pastrat distanta, ori nu a adapat viteza la conditiile de drum.
                Oricum, nu prea iesi basma curata.

Comment

nu stiu daca a trecut neaparat cineva prin asta..dar daca cel care te loveste din spate..si nu e orb...si vede ca ai stopuri innegrite ..manual,normal ca declara asta la politie..cum am mai spus..daca eu imi vopsesc farurile negre..se poate lega cineva de mine?sunt omologate..nop?deci daca eu te lovesc din spate,si politia iti da tie dreptate,normal ca daca nu sunt tampit cer o expertiza rar a stopurilor tale.e exact ca si la fiola.daca tu conduci exemplar,,si iti sare un emo in fata si ai 0,1 alcoolemie..a cui e vina?parerea mea..e ca poti umbla cu stopuri innegrite..dar riscul e mare.da nap..acum sa fim seriosi..cate harburi am vazut cu stopurile arse.....si inca nu am lovit nici unul...

Comment

salut.io am stopuri fumurii vopsite de mine cu negru lucios de 6 luni si n-am avut pana acum nicio problema.io stiu ca atata timp cat dupa vopsire sau aplicarea de folii becurile din stop isi pastreaza culoarea initiala respectiv rosu pentru franare sau portocaliu pentru semnalizare n-ar fi probleme cu militia.acum depinde si de atentia celui din spatele tau ca sunt unii care nu vad cand franezi nici cu sopuri tip led

Comment

nu va abateti de la subiect...va rog ,sa raspunda cineva doar daca pateste ce am specificat eu in primul post...sau cel putin asta ma intereseaza pe mine, nu as dori sa se inchida threadul pana nu gasim raspuns de la cineva patit. va multumesc.

Comment

La lovitura din spate, indiferent in ce situatie se produce, vinovat este cel care a lovit din spate. Adica daca esti atat de idiot incat sa conduci dupa cum se aprind si se sting becurile celui din fata, suporti consecintele. Mor cand ii vad pe astia care merg la un metru in spatele celui din fata si se ghideaza dupa stopuri.
                        Si ca sa raspund la intrebare, eu am stopuri inegrite, dar nu asa de rau incat sa nu vezi cand se aprind, si nu am fost lovit in spate pana acum. In schimb, cand mergeam cu celalat logan, care era si de culoare alba, (imposibil sa nu-l vezi), cu stopuri "normale", m-au lovit in spate de 6 ori in doi ani.
                        Probabil sunt mai atenti (cum ar trebui sa fie) atunci cand vad stopuri negre.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Din cate am auzit,din pataniile celor de prin Piatra Neamt, in legatura cu stopurile fumurii (adica vopsite intentionat,si nu de nush ce firma)...depinde cat de morcovit sau de tupeist cel care te loveste. Caci variantele ar fi cam asa:-te loveste unu,care nu vrea probleme sau alte batai de cap,regreta faza, si se termina frumos......sau..te loveste unu, care are tupeu in glanda,care cunoaste catusi de cat legislatia, si astfel, discutia se poate discuta in fata agentului de circulatie, sau in fata unui constatator sau inspector de daune...si atunci, acel inspector, poate sa iti refuze plata daunei prin RCA. Se intampla in Romania....s-a intamplat in Piatra Neamt,banuiesc ca se si intampla in tara.
                          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

cel in cauza le avea innegrite de el ? sau erau stopuri fumurii...facute de chinezi nemti sau eu stiu ce alta natie de afaceristi ? si cumparate din magazin

Comment

Bre Kelemen, ce mama zmeilor nu pricepi?
                              Depinde de situatie..
                              Teoretic: culpa comuna indiferent ca le ai innegrite cu pensula, ori ca le-ai schimbat si nu sunt omologate R.A.R.
                              Practic: cum spune colegul mai sus.
                              Acum du-te de ti le innegreste, caci presupun ca asta e motivul.

@vitriol: permite-mi sa te contrazic. Din moment ce tu ti-ai modificat sistemele de avertizare, datele problemei se schimba.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google