If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Gata, am hotarat! Le voi schimba maine cu unele normale, ca sa nu mai fiu subiect de discutie paicisha.
Raman insa la ideea ca nu trebuie sa conducem dupa stopurile celui din fata noastra.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
sa nu inchideti threadul pana nu intra macar 2-3 oameni care au fost in cauza...ramane valabila rugamintea de a raspunde la primul meu post doar cei in cauza...deci cei cu stopuri cumparate,facute de iei,negre,fumurii...si loviti din spate de cineva.
aici toti moderatotii si voi restu ati fost off topic...
am rugat insistent sa nu se inchida...ci doar sa se raspunda de unul care a patit-o.
dati-va cu parerea undeva unde nu sunteti off topic.
Ipotetic si eu stiu cum sta treaba....vreau sa aflu ceva concret...asa cum eu m-am dus si am vorbit cu un broker...si voi puteti sa intrebati pe la vreun garcea..sau poate chiar la rar...
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
super tare cezar....oricum omul asta vra sa auda ca daca isi da stopurile cu smoala nu pateste nimic....nici de la politie...nici in caz de accident..ba mai mult...o sa intoarca lumea capul pe strada dupa super "tiuningul" lui.e intr-adevar o schimbare extraordinara.du-te si fa-o...nu patesti absolut nimik..ba mai mult..ai sa fii unic.du-te si ..lasa-ne..deja esti plictisitor..daca tu nu ai inteles nimic din ceea ce se vorbeste aici...atunci...ma rog..chiar nu intelegi nimic din ceea ce vreau sa faca baietii astia din forum.respect celor care sustin acest forum..si fara sa exagerez..e cel mai bun pentru automobilul autohton..si pacat de cei care nu inteleg ceea ce ne explica oamenii cu experienta de aici.ia si asteapta 4-5 ani pana va fi lovit cineva din spate sa iti povesteasca tie in mod special.daca asa intelegi u...
si vitriol...tot ceea ce s-a vorbit aici e doar teoretic...singurul lucru cert e ca poti sa ramai fara certificat(asta pana cureti stopurile)..amenda si cateva puncte.dar asta doar in cazuri extreme.e doar alegerea ta daca vrei sa-ti cureti stopurile..nu am auzit inca de cineva sa primeasca amenda pe tema asta.dar nap...preventiv...daca u ai decis sa faci asta...ai tot respectul meu.si eu ma gandeam la inceput la astfel de ...actiuni...dar m-a ajutat mult acest forum...am invatat de la toti cate ceva..
eu mi-am luat stopuri din magazin fumurii..nare treaba cu smoala ..si nici macar cu spray...
si eu am fost impotriva vopsirii lor..si sunt incontinuare...daca citeai suficient pe forum vedeai ca de cate ori am avut ocazia spuneam ca nu e ok sa iti innegresti stopurile...dar cum fiecare are dreptul la o parere...
total deacord cu ceea ce spui..fiecare are dreptul la o parere...eu personal nu nu mi-as vopsi stopurilein negru..cat despre fundal negru..nu m-am gandit sa am asa ceva...dar nu cred ca a patit pana acum cineva un incident de genul care spui tu..toti au dat cu parerea...si nap..nu poti sa te iei dupa cineva care a patit-o..iti dai seama ca in instanta..daca se ajunge acolo..fiecare caz e judecat in mod diferit.
acum sincer..pe mine nu ma deranjeaza stopurile vopsite..sau innegrite de la mama lor..sunt destui amarati care conduc roabe de 30 de ani,,si sa ajungi cu ei in instanta ca nu aveau stopuri functionale,,te apuca mila.....dar pe de alta parte..sunt profesionistii care conduc,vorbesc la telefon cu vreo mandra,cauta bricheta pe sub bancheta..fluiera dupa cate o caprioara...etc etc..si care te lovesc in spate...si daca mai are si ceva cunostinte...tata inginer la apaca si mama inginerista la primarie...tot tu iesi rau...ca nu ti se vedeau stopurile..chiar daca se vedeau perfect.asta e singurul risc.depinde de cat vrei tu sa-ti asumi riscurile.simplu.
eu le am vopsite si nu le schimb, daca o patesc atuncea va anunt, cati sunt care le au stock pe alte tipuri de masini si nu vezi nimica la ele cand bate soarele?
Daca nu esti atent si il palesti e vina ta, cum i-ti demonstreaza ca nu se vad?
Daca e dupa pile te gaseste vinovat si fara stopuri sau alte chesti.
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
In momentul in care vei fi in cealalta situatie (ai in fata aceste lampi de semnalizare) si vei fi la un pas de accident (sau vei fi facut un accident, fereasca Cel De Sus), datorita proastei vizibilitati (atat atmoferice cat si a acelor obiecte) cred ca iti vei schimba radical viziunea.
Mi-era indiferent, pana in momentul in care m-am trezit brusc cu o asemenea masina. (relatarea mai sus)
Cum iti demonstreaza ca nu se vad? Ochioscopic, constatare + plimbarica la R.A.R.
Daca cineva crede ca poate pacali sistemul spunand ca "Lasa domne ca nu face nimeni poze", atunci va trebui sa faceti urmatoarea plangere: "Au, m-am lovit la picior si ma doare de mor".
Sunati la 112, si vin baietii de fac poze.
Si de acolo incep investigatiile corespunzatoare. De ce, cum, bla bla bla.
Nu se poate omologa asa ceva pentru ca scrie clar in lege ca nu-s ok...daca nu scrie "Omologat RAR", esti pasibil de amenda + talon luat. Teoretic poti merge cu ele asa pana vinzi masina (daca o s-o vinzi) sau o zi. Daca o sa ai nevoie de ceva de la RAR, sigur se vor lua de stopuri
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment