Despre Stopuri Fumurii , Innegrite,

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Darksid3: triplele se pot vedea in continuare in Bucuresti. Folia aia s-a intarit de la soare si cred ca doar razuita se mai poate da jos, asa ca le-am dat cuiva care imi propusese candva, mai in gluma mai in serios, sa facem schimb.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

am fost si in situatia cealalta da am inj... si asta e, sunt uni care le au acoperite aproape de tot, una e 2straturi ca sunt aproape transparente si alta e 10 ca nu mai vezi nimica nici noaptea, eu am ph2 si lampa e altfel facuta lumineaza pe suprafata mai mare decat ph1 sunt chiar ok. Tot nu inteleg cat de aproape poti ajunge de o masina sa nu o vezi???
      In ceafa da e posibil da si viteza e alta si multi factori, cum poti zice ca nu ai vazut o masina in trafic indiferent de stopuri?
      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Intreaba-i pe cei loviti din spate din cauza lor
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

asta am vazut ca e si discutia, este careva care a patit-o ?
          Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Un coleg ceva mai in "susul" posturilor

Comment

Daca e vorba despre mine, cred ca s-a inteles gresit. Am fost lovit in spate de multe ori, dar niciodata pe perioada cat am avut stopurile fumurii.

Comment

Originally posted by alexutzu View Post
                le-am avut eu facute negre si am patit-o in bucuresti..pe la lujerului ma lovit unu in spate...am rezolvat fara politie...l-am intrebat de ce naiba nu a franat nu a vazut cand am pus eu frana??..omu a zis ca i-a sarit in ochi al treilea stop dar distanta era mult prea mica si aia e...si eu pot sa zic ca aveam stopurile ....fff negre...daca era sa mergem la politie probabil ca ramaneam fara talon...da lui i se aplica sigur legea pt nepastrare de distanta
                De colegu e vorba

Comment

baieti cu stopurile fumurii cu multe straturi aveti grija sa nu va opreasca un gabor pe nume Alex.....k va rupe la amenzi...

Comment

apai gaborii astia in ziua de azi pentru ce nu rup amenzi?

Comment

Originally posted by Myrcea21 View Post
                      baieti cu stopurile fumurii cu multe straturi aveti grija sa nu va opreasca un gabor pe nume Alex.....k va rupe la amenzi...
                      in ce consta amenda? talon luat ceva ?
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Si amenda si talon.

Comment

am citit si eu posturile colegilor despre stopuri vopsite sau ca asa sunt ele "din magazin".

ok acum eu imi pun intrebarea urmatoare:

daca rar-ul nu imi da voie sa imi pun pe masina triple care au o tenta de fumuriu de ce mai permite comercializarea acestor produse? nu se fac controale etc?
                          e ca si cum se permite intr-un supermarket comercializarea unor produse stricate cu toate ca sunt interzise.
                          ce vina am eu ca aceste produse nu sunt atestate rar sau etc. ce ar trebui sa fac sa iau produsul sa ma duc la rar asta in cazul in care sunt un necunoscator.
                          From Miami 2 Ibiza
                          Voucher
                          http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

sKyb0y...Nu iti mai pune aceasta intrebare pentru ca nu vei gasi raspunsul...gandestet-te ca si acum cativa aani se gaseau pe piata detectoare radar cu toate ca erau interzise.
                            sigpic

Comment

nu stiu ce sa zic...controversata treaba asta cu stopurile... poate ne lumineaza cineva din politie
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Am un prieten care a avut stopuri FUMURII a fost lovit in spate dreapta... precum ca nu a vazut cel din spatele lui cand a pus frana desi distanta spune tot. am sa-l pun sa-si sa intre pe forum sa va dea mai multe explicatii ce si cum. E si nasol atunci cand masina atrage tot noroiul in spate pe timp de ploaie sau lapovitza, vizibilitatea scade.
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google