Despre Stopuri Fumurii , Innegrite,

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu mi am luat amenda pentru stopuri afumate. 200 ron. si voia sa ma trimita si la rar pt verificare. si l am convins ca ma duc la primu magazin si le schimb ca altfel imi lua talonul.

Comment

stopuri afumate de tine sau asa le-ai cumparat?
      Last edited by darksid3; 12 February 2010, 16:59.
      From Miami 2 Ibiza
      Voucher
      http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Originally posted by mumus View Post
        nu stiu ce sa zic...controversata treaba asta cu stopurile... poate ne lumineaza cineva din politie
        Cu ce sa te lumineze cineva din politie? El doar face procesul verbal, pe care daca-l contest e pus sub semnul intrebarii. Asa ca poate scrie nenea ce doreste acolo.
        Articolele din lege le-ai citit, le stii. Daca vrei sa aflii cum pot fi interpretate, ia legatura cu un avocat, nu militian.

Comment

Originally posted by mumus View Post
          poate ne lumineaza cineva din politie
          Ar exista o singura cale sigura sa te lumineze cineva din politie...dar mai mult ca sigur nu ai vrea sa o incerci...sfatul meu...pune stopurile originale inapoi...ca nu o sa intoarca nimeni capul dupa masina daca ai altfel de stopuri decat cele originale.

Originally posted by sKyb0y View Post
          stopuri afumate de tine sau asa le-ai cumparat?
          Ce mai conteaza...si asa nici unele nici celelalte nu au omologare RAR.
          sigpic

Comment

deci daca doresc alt tip de stop fata de cele originale trebuie sa ma orientez la cele care nu sunt fumuri?
            From Miami 2 Ibiza
            Voucher

Comment

nu stiu...daca nici alea nu sunt omologate...
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

chiar daca nu sunt omologate...nu bat la ochi precum cele innegrite.f putin probabil sa se ia de tine,chiar daca nu au omologare..dar cred ca exista si riscul asta.a patit-o cineva cu faruri angel?nici astea nu au omologare..

Comment

@mumus: noi vb acilea lucruri teoretice, care la fata locului pot fi "indoite" putin.
                  Asadar, daca-l iei pe nenea militianul : " Hai domnule, sa vb ca intre 2 intelectuali, si sa dezbatem problema corespunzator si mai putin minutios", o da dracu de omologare cu tot tam-tam-ul de a o dovedi.

Comment

a mai patit cineva ceva cu stopuri tuning?
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

aratau acum la stiri ca au tras pe dreapta politia mai toate masinile la control. era si un tip cu logan ce l-au pus sa isi dea jos pleoapele
                      From Miami 2 Ibiza
                      Voucher

Comment

Eu am fost la itp si i-am demonstrat in fata aparatului ala de faruri ca pleoapele nu incurca...doar ajuta ca lumina sa nu se propage si in sus,si astfel e mai putin jenant la cel de pe contrasens.
                        Raspunsul tipului de la itp a fost urmatorul :

Stiu ca nu e nici o problema ca ai pleoape dar asa sunt regulile de 'sus' ...fara pleoape la itp...

Deci..le-am dezlipit pe durata itp-ului ,dupa care de fata cu ala le-am pus la loc si iam demonstrat ca sunt ok ( cand puneam pleoapa fasciculul de lumina de sus de pe tester se diminua.) deci era mai ok decat fara ele.

Comment

salut baieti,

a innegrit careva stopul de frana de pe luneta? dak da,postati ceva poze,ce spray ati folosit?

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google