eu mi am luat amenda pentru stopuri afumate. 200 ron. si voia sa ma trimita si la rar pt verificare. si l am convins ca ma duc la primu magazin si le schimb ca altfel imi lua talonul.
Despre Stopuri Fumurii , Innegrite,
Collapse
X
-
stopuri afumate de tine sau asa le-ai cumparat?Last edited by darksid3; 12 February 2010, 16:59.
Comment
-
Originally posted by mumus View Postnu stiu ce sa zic...controversata treaba asta cu stopurile... poate ne lumineaza cineva din politie
Articolele din lege le-ai citit, le stii. Daca vrei sa aflii cum pot fi interpretate, ia legatura cu un avocat, nu militian.
Comment
-
Originally posted by mumus View Postpoate ne lumineaza cineva din politie
Originally posted by sKyb0y View Poststopuri afumate de tine sau asa le-ai cumparat?sigpic
Comment
-
deci daca doresc alt tip de stop fata de cele originale trebuie sa ma orientez la cele care nu sunt fumuri?
Comment
-
@mumus: noi vb acilea lucruri teoretice, care la fata locului pot fi "indoite" putin.
Asadar, daca-l iei pe nenea militianul : " Hai domnule, sa vb ca intre 2 intelectuali, si sa dezbatem problema corespunzator si mai putin minutios", o da dracu de omologare cu tot tam-tam-ul de a o dovedi.
Comment
-
aratau acum la stiri ca au tras pe dreapta politia mai toate masinile la control. era si un tip cu logan ce l-au pus sa isi dea jos pleoapele
Comment
-
Eu am fost la itp si i-am demonstrat in fata aparatului ala de faruri ca pleoapele nu incurca...doar ajuta ca lumina sa nu se propage si in sus,si astfel e mai putin jenant la cel de pe contrasens.
Raspunsul tipului de la itp a fost urmatorul :
Stiu ca nu e nici o problema ca ai pleoape dar asa sunt regulile de 'sus' ...fara pleoape la itp...
Deci..le-am dezlipit pe durata itp-ului ,dupa care de fata cu ala le-am pus la loc si iam demonstrat ca sunt ok ( cand puneam pleoapa fasciculul de lumina de sus de pe tester se diminua.) deci era mai ok decat fara ele.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment