Banda neagra dintre geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si........de unde gasesc si eu autocolante de astea?Preferabil mai multe tipuri sa am de unde elege.
    www.Vand Schimb Logan.tk **Fara spatii**
    si
    www.PS3OnlineStore.tk

Comment

De montat se monteaza destul de usor, cauta-ti pe youtube filmuletzul lui crististreulea ca va arata el ce si cum. de gasit gasiti mai multe modele dar nu in acelasi loc. De preferat ar fi sa le comandati pe cele originala de la baietii de pe forum. Eu am luat unele care stiu sigur ca nu sunt cele originale, dar nu am stiut cand le-am luat si se dezlipeste indoitura din spatele usii. O sa le comand pe cele care se vand pe aci cat de curand sa le schimb.
      Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
      http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

Originale am eu de vanzare. 60 lei setul.
        Ride Like The Wind!

Comment

Mai exact ce folie ii aia originala?

Un site unde gasesc de comandat stie cineva?
          www.Vand Schimb Logan.tk **Fara spatii**
          si
          www.PS3OnlineStore.tk

Comment

Fratilor....cumparati-va autocolant nergu mat si puneti-va singur ca nu e mare filozofie.Nu are rost sa da-ti multi bani pe folie originala.

Comment

La fel sunt ornamentati si stalpii de la Kiss

Comment

Pai nu vezi ca ti-a facut silviu oferta. Discuta cu el.
                Apropo silviu pt comanda mai mare ofericeva reduceri fatza de preturile din lista?

Comment

Si eu tot de la silviu_79 am comandati ca sunt misto si de calitate
                  sigpic

Comment

Asa arata la mine :
                    DSC02872.JPG

DSC02873.JPG
                    sigpic

Comment

Am cumparat anul trecut din targ vitan autocolant negru si l-am lipit singur ,a iesit impecabil.a trecut un an de atunci,cu soare,ploi,zapezi si nu are nimic.arata impecabil.nu se merita sa dai atatia bani pe alea originale.parerea mea.

Comment

Dorutz: se putea si mai bine, pe stanga ai le-ai pus prea jos si nu snt egale iar pe dreapta arata mai bine dar nush ce ce nu ai luat jos chederul din partea de jos a gemului ca se vede un pic de alb acolo.

Comment

Cum vin autocolantele pe un albastru marin?

Comment

Arata bine si pe albastru marine. Dar sa nu le iei de la dealer ca sunt vreo 250 ron.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

2.5 mil autocolantele alea? pt bani aia o vopsesc dau cu pensula cu negru
                              sigpic

Comment

Alea originale chiar nu merita decat daca le luati de pe forum.
                                Credeti-am ca merita sa luati originale din ce spun altii si cei ce le-au pus.
                                Eu am luat tzapa cu unele luate de la un magazin local (nu dealer) pt 50 ron si se dezlipesc desi am degresat bine masina si le-am pus cum am stiut mai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google