Nu stie nimeni daca se exista de cumparat chestia aia negru mat dintre geamuri cum e la Prestige,pe mine m-ar interesa aia originala nu sa ma pun sa lipesc eu autocolant.
Banda neagra dintre geamuri
Collapse
X
-
Autocolant de ala negru ...l-am lipit,dar vreau ceva original...cum e la prestige (daca nu o fi si ala lipit)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
)))))) Ce porcarie gen Romania...am vaz la varumiu la focus din 2004 ...e o chestie neagra din plastic care vine frumos pe usa...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
NU stiu..nu mi-a trecut prin cap sa am uit la prestige mai antena cand am fo la dealer...puii meiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Da cum sa nu ...cumpar prestige pentru porcaria aia ) no 10x :p
Tre sa o vanda curand pentru ca ar scoate ceva bani din asta ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_XpAutocolant de ala negru ...l-am lipit,dar vreau ceva original...cum e la prestige (daca nu o fi si ala lipit)
altfel iti ramane doar solutia AUTOCOLANT !!!
Comment
-
Cam aiurea,ala ce l-am pus a inceput sa faca bule...tre sa-l dau jos sa-l pun din nou...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by kandreila prestij e tot autocolant...singura solutie mai decenta este sa vopsesti zona respectiva.
altfel iti ramane doar solutia AUTOCOLANT !!!Multa lume, putini oameni...
Comment
-
Originally posted by bobo77pai si ce rezolvi daca vopsesti zona respectiva?autocolantul acela nu-i pus de frumusete,alte masini au plastic...oare de ce? zic si eu...
ar trebui s avopseasca manual zona respectiva, ceea ce ar incetini procesul de productie.
si ca sa fiu in ton cu intrebarea ta: de ce dacia a pus autocolant in loc sa puna plastic?
are efect pur de design, look, cum vrei tu sa-i spui.
Comment
Comment