Banda neagra dintre geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Banda neagra dintre geamuri

Nu stie nimeni daca se exista de cumparat chestia aia negru mat dintre geamuri cum e la Prestige,pe mine m-ar interesa aia originala nu sa ma pun sa lipesc eu autocolant.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

am vazut ca tu ai banda aia neagra intre geamurile de la usi. ce este aia, ai vopsit-o?

Comment

Autocolant de ala negru ...l-am lipit,dar vreau ceva original...cum e la prestige (daca nu o fi si ala lipit)
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

e lipit, stai linistit
        numar secundele

Comment

)))))) Ce porcarie gen Romania...am vaz la varumiu la focus din 2004 ...e o chestie neagra din plastic care vine frumos pe usa...

Comment

pai tot o chestie din plastic este si la pretige. dar din pacate este lipita.

Comment

NU stiu..nu mi-a trecut prin cap sa am uit la prestige mai antena cand am fo la dealer...puii mei

Comment

offtopic
                ai multi? (pui)

ontopic
                eu am la dacia si am racait acolo sa vad ce e >

Comment

Si nu exista de cumparat porcaria aia de undeva de la dacia?

Comment

da, se gaseste, da vine doar la pachet cu Prestige )
                    numar secundele

Comment

Da cum sa nu ...cumpar prestige pentru porcaria aia ) no 10x :p
                      Tre sa o vanda curand pentru ca ar scoate ceva bani din asta ...

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                        Autocolant de ala negru ...l-am lipit,dar vreau ceva original...cum e la prestige (daca nu o fi si ala lipit)
                        la prestij e tot autocolant...singura solutie mai decenta este sa vopsesti zona respectiva.
                        altfel iti ramane doar solutia AUTOCOLANT !!!
                        Fuarte Nervos !!!

Comment

Cam aiurea,ala ce l-am pus a inceput sa faca bule...tre sa-l dau jos sa-l pun din nou...

Comment

Originally posted by kandrei
                            la prestij e tot autocolant...singura solutie mai decenta este sa vopsesti zona respectiva.
                            altfel iti ramane doar solutia AUTOCOLANT !!!
                            pai si ce rezolvi daca vopsesti zona respectiva?autocolantul acela nu-i pus de frumusete,alte masini au plastic...oare de ce? zic si eu...
                            Multa lume, putini oameni...

Comment

Originally posted by bobo77
                              pai si ce rezolvi daca vopsesti zona respectiva?autocolantul acela nu-i pus de frumusete,alte masini au plastic...oare de ce? zic si eu...
                              pentru ca e mai rapid procesul de pus in fabrica plastic decat sa vopseasca o zona asa mica.
                              ar trebui s avopseasca manual zona respectiva, ceea ce ar incetini procesul de productie.
                              si ca sa fiu in ton cu intrebarea ta: de ce dacia a pus autocolant in loc sa puna plastic?
                              are efect pur de design, look, cum vrei tu sa-i spui.
                              Fuarte Nervos !!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google