Gata, stiu despre ce e vorba. Multumesc.
Banda neagra dintre geamuri
Collapse
X
-
-
Salut ! Azi am fost pana in Pitesti sa-mi ionizez geamurile pe spate si am vizitat si un mag de accesorii auto pe care-l stiam mai aprovizionat unde avea autocolantul de prestige cel original.Costa 20 ron setul, este un colant mai tare, negru mat, poros ,decupat exact pt ramele de la usi.Eu nu mi-am cumparat pt ca la mcv mai e un rand de stalpi in spate si nu avea decat pt berlina dar mi-a dat o mostra.Tipul de acolo spune ca sunt aduse din uzina.In schimb am mers cu mostra in cateva magazine de profil (papetarie, etc...) si nu am gasitcoala de autocolant la fel ca mostra.VL 97 N P N
Comment
-
eu tare curios as fi cum arata pentru ca, eu cand le-am pus am dat jos si chederul de la geam si am lipit autocolant si pe interiorul usii peste ca sa fiu sigur ca nu se dezlipeste repede. parerea mea e ca or fi ele originale da de cat sa fie numai cat e stalpul usii in exterior mai bine imi pun din nou ''de-ale mele''.Renault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
-
Uite aici niste poze cu autocolantul intre stalpi si modul in care se da jos chederul de la geamul fata ca sa se poata baga autocolantul pe langa cheder,exact ca in fabrica.
Spor la treaba baietii
Comment
-
Chiar nu stiam chestia asta pana acum.)
Comment
-
Originally posted by terror3009acea banda neagra..este un fel de autocolant(nicidecum plastic sau fibra de carbon)este tipica Prestige..si este pusa..nu doar de frumusete..ci pt a nu se curenta pasagerii...
dar ce se intampla daca pasagerul atinge usa acolo unde nu-i autocolan?
totusi sunt convins ca e doar de efect! ;)CsB
Ambition 1.6 MPI
Comment
-
Originally posted by csbpoate ai dreptate...
dar ce se intampla daca pasagerul atinge usa acolo unde nu-i autocolan?
totusi sunt convins ca e doar de efect! ;)
e doar de efect ;;)
Comment
Comment