Furtunasu De Gaze

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Furtunasu De Gaze

Imi lipseste furtunasul de la dispozitivul de gaze, este pozitionat in parte dreapta a masini, dispozituvul ala ca nu stiu cum sa zic, se afla mai exact in bara din fata a masini dreapta si din care intra un furtunel negru si iese unul gros ca degetul mic de culore transparenta, unde gasesc astfel de furtunel cred ca are 30-35 cm

Salut.
    Incearca la piese auto
    Cere furtum de scos benzina(asa ceream eu cind aveam nevoie la vechea dacia)
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Poti sa incerci si la o reprezentanta in cazul in care se gaseste doar furtunul si nu iti da piesa cu totul ...nu cred ca are cum sa fie foarte scump
      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
      sigpic

Comment

am fost la representanta dacia si ma pune sa cumpar cutot cu dispozitivul de gazi dar cred ca am sa fac unu din fortun alb de tras vinu ceva de genu, daca mai stie cineva unde gasesc asa ceva o sa-i multumesc, va multumesc si voua de sfat

Comment

Cred ca merge varianta ta ...dar sa cauti un furtun care sa fie un pic mai ingust si elastic sa se muleze cat mai bine (sa fie cat mai etans)
          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
          sigpic

Comment

da sa nu iasa de acolo pana acuma asa am mers n-am bagat deseama, dar in principiu am sa improvizez ceva si am sa pun, nu cred ca a fost vreo problema pana acuma lipsa furtunului, pe acolo degaja gazele? sa nu imi fac probleme lipsa futunasului?
            Last edited by lorenzlorenzu; 10 February 2010, 12:02.

Comment

Salut.
              Da.
              Numai bine.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

se poate inchide se rezolva problema o sa improvizez

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF