Sfaturi Si Indrumari Pt Tinichigerie/vopsitorie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi Si Indrumari Pt Tinichigerie/vopsitorie

Asa cum spune si titlul, am deschis acest thread in dorinta de a lamurii cateva aspecte a vopsitoriei si locul unde se face reparatia :

Avand in vedere ca am destule "bube" pe masina , aceasta necesita reparatii si vopsitorie 100% , am intrebat in stanga si in dreapta , am cautat pe forum cat am putut si am citit tot ce am gasit. Intrebarile mele sunt urmatoarele:

1. Avand in vedere frigul si conditile metorologice de afara , o vopsitorie acum este nerecomandata? in sensul ca dupa ce iese de la cuptor , vopseaua destul de proaspata o sa aiba de suferit?

2. Am casco la Allianz Tiriac si cei de la evaluari daune m-au indrumat spre seviceul : KING EUROSERVICE . stie cineva daca oamenii de aici lucreaza bine ? a mai fost cineva la ei ? daca nu indrumati-ma spre locul ideal pt repartii .

Aici este lista cu avariile masini :

Inlocuire:

-bara fata
    -bara spate
    -corp oglinda stanga
    -stop stanga

Reparatii:

-capota portbagaj
    -aripa dreapta spate
    -usa dreapta spate
    -usa dreapta fata
    -aripa dreapta fata
    -plafon
    -pasaj aripa dreapta spate
    -aripa stanga spate
    -usa stanga spate
    -usa stanga fata

deci cum am zis sunt cam multe de facut la masina astept sfaturile si indrumarile voastre! Multumesc
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Pune niste poze.... cu defectele

Comment

astea sunt singurele poze pe care le am ... si facute cu tel ...
      Attached Files

Comment

Offtopic: Cand ai avut accidentul si la cat timp te-ai dus a Casco, dupa accident?

Ontopic: te poti duce la vopsitorie, dar sa aibe cuptor si s-o tina acolo cam 36 de ore minim.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

in aceeasi zi am fost la casco

am zis ca mai aman un pic vopsirea ..... sa se mai incalzeasca afara si sa nu mai fie sare pe jos

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google