Asa cum spune si titlul, am deschis acest thread in dorinta de a lamurii cateva aspecte a vopsitoriei si locul unde se face reparatia :
Avand in vedere ca am destule "bube" pe masina , aceasta necesita reparatii si vopsitorie 100% , am intrebat in stanga si in dreapta , am cautat pe forum cat am putut si am citit tot ce am gasit. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Avand in vedere frigul si conditile metorologice de afara , o vopsitorie acum este nerecomandata? in sensul ca dupa ce iese de la cuptor , vopseaua destul de proaspata o sa aiba de suferit?
2. Am casco la Allianz Tiriac si cei de la evaluari daune m-au indrumat spre seviceul : KING EUROSERVICE . stie cineva daca oamenii de aici lucreaza bine ? a mai fost cineva la ei ? daca nu indrumati-ma spre locul ideal pt repartii .
Aici este lista cu avariile masini :
Inlocuire:
-bara fata
-bara spate
-corp oglinda stanga
-stop stanga
Reparatii:
-capota portbagaj
-aripa dreapta spate
-usa dreapta spate
-usa dreapta fata
-aripa dreapta fata
-plafon
-pasaj aripa dreapta spate
-aripa stanga spate
-usa stanga spate
-usa stanga fata
deci cum am zis sunt cam multe de facut la masina astept sfaturile si indrumarile voastre! Multumesc
Avand in vedere ca am destule "bube" pe masina , aceasta necesita reparatii si vopsitorie 100% , am intrebat in stanga si in dreapta , am cautat pe forum cat am putut si am citit tot ce am gasit. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Avand in vedere frigul si conditile metorologice de afara , o vopsitorie acum este nerecomandata? in sensul ca dupa ce iese de la cuptor , vopseaua destul de proaspata o sa aiba de suferit?
2. Am casco la Allianz Tiriac si cei de la evaluari daune m-au indrumat spre seviceul : KING EUROSERVICE . stie cineva daca oamenii de aici lucreaza bine ? a mai fost cineva la ei ? daca nu indrumati-ma spre locul ideal pt repartii .
Aici este lista cu avariile masini :
Inlocuire:
-bara fata
-bara spate
-corp oglinda stanga
-stop stanga
Reparatii:
-capota portbagaj
-aripa dreapta spate
-usa dreapta spate
-usa dreapta fata
-aripa dreapta fata
-plafon
-pasaj aripa dreapta spate
-aripa stanga spate
-usa stanga spate
-usa stanga fata
deci cum am zis sunt cam multe de facut la masina astept sfaturile si indrumarile voastre! Multumesc
Comment