salutare , vreau sa montez si eu servodiectie pe un ambiance , ce ar trebui sa schimb ,a mai facut cineva asa ceva ?? astept pareri. multumesc :bigtongue:
Montare Servodirectie, Ce Trebuie Schimbat ???
Collapse
X
-
caseta directie, pompa servo cu conducta joasa si inalta presiune , vas expansiune , pompa servo , fulie , curea si suport accesorii de pe chiulasa , 1 litru lichid servo si daca vrei ca la carte iti trebuie si cablaj si manaocontact da nu cred c-are rost.Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
-
15- 16 mil ...depinde de unde luati piesele
Comment
-
salut
am eu citeva piese sh,daca va intereseaza
Numai bine.Last edited by Augustin-Yng; 28 February 2010, 12:57.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
nu stiu exact ce rol are manocontactul ala si mai ales cum compenseaza el scaderea in turatie a motorului la rotirea volanului la ralanti, cert e ca aceeai instalatie pusa pe DCI preferance nu mai are acel manocontact probabil din cauza cuplului mult mai mare la diesel. Concret pot sa-ti spun ca am vazut o solenza practic acelasi lucru cu 1,4-le nostru de pe logan , singura problema e cand stai in parcare la ralanti si rotesti energic de volan , se simt ceva scaderi in turatie ale motorului vizibile si pe acul turometrului undeva intre 50 max 100 rot/min . Deci manocontactul poate fi lasat chior sau chiar obturata conducta cu o piulita inchisa la unul din capete si nu vor fii probleme in mers.Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
Comment