Da' de ce n-ar merge cea electrica? E drept, trebuie facute ceva modificari la instalatia electrica, dar nu vad de ce n-ar merge.
Montare Servodirectie, Ce Trebuie Schimbat ???
Collapse
X
-
-
pai e mult prea scumpa pompa electrica ca sa merite , iar modificarea electrica e destul de complicata. Pe cand la pompa mecanica se poate si fara activarea manocontactului.Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Azi am montat servodirectie pe un Ambiance 1.5.
Am schimbat caseta de directie, in locul rolei de sub alternator am montat pompa, fara sa fie nevoie sa schimbam suportul de accesorii, plus conductele, 3 la numar. A fost nevoie si de 1 litru de ulei, timp manopera 4 ore, doua persoane.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Fane View PostAzi am montat servodirectie pe un Ambiance 1.5.
Am schimbat caseta de directie, in locul rolei de sub alternator am montat pompa, fara sa fie nevoie sa schimbam suportul de accesorii, plus conductele, 3 la numar. A fost nevoie si de 1 litru de ulei, timp manopera 4 ore, doua persoane.
Comment
-
Montare servodirectie
Originally posted by Fane View PostAzi am montat servodirectie pe un Ambiance 1.5.
SALUT !Are frt meu un logan 1,5 ambiance 2006 si ar vrea sa-si puna servodirectie ,cat l-ar ajunge cu manopera cu tot ,locuieste in Borcea Cl, Se ofera garantie ceva, abs se poate monta si cat ar costa?
Comment
-
Salut , am si eu un logan ambiance 1.5 din 2007 si as vrea sa intreb daca aceasta lucrare se poate face acasa? E asa conplicat? Trebuie schimbata doar caseta (adica fara bielete si capete de bara?) Cineva mi.a oferit toate piesele necesare la 6 mil....mi se pare totusi ceva in ziua se azi....si acel cablaj motor, ce inseamna mai exact ?
Comment
-
Comment
Comment