Buton cu impuls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De unde iese fum? Daca iese dincutia de sigurante inseamna ca n-ai introdus bine firul si face putina flama si se incinge. Fumul e de la plasticul de pe fir care se topeste.

Comment

• Ai dreptate alin0007. Fumul iesea pt ca facea o flama,acum am remediat problema. Merci !!!

Comment

• dac stie cineva de unde se pot cumpara butoane sa dea un pont!
        pls!

Comment

• Originally posted by pipan View Post
          acuma am cumparat si eu 2 butoane cu impuls la numai 30lei 2buc am dat lovitura recunosc!dar au o problema,au becul arscine ma ajuta cu schimbare de becuri sau cu led?
          am schimbat eu becurile din butonul cu impuls din acelas motiv ca si tine
          am cumparat leduri albastre de 12v am pilit ledul in cao sa ni loveasca la actionarea butonului si am lipit ledul dupa ce am taiat din picioruse la led nu este greu sper sa te descurci bafta

Comment

• La astea cu impuls este un pic mai greu fata de alea fara impuls sa schimbiLED-ul.
            sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

• am rezolvat,multumesc grecu george
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• azi achizitionat buton gem cu impuls 60 lei si maciulie schimbator viteze 25 lei din targ vitan

Comment

• hmmmm...eu nu am gasit ”buton GEM” cu impuls .Am cautat si eu in Vitan.Unde l-ai gasit?La aia cu buticuri din dreapta? Maciulie nu am gasit decat la 50ron!
                  sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

• la aia care vin di arges si stau pe stanga vis a vis de statia itp dar sa ii intrebi ca nu au acelasi pret toti

Comment

• unde se mai gasesc butoane cu impuls

Comment

• butoate se gasesc il Vitan pe langa gardul din stanga. sunt mai multi cu piese si au preturi diferite. eu am luat doua cu 70 lei bucata.

atentie cei care vreti sa cumparati si pentru partea dreapata. butoanele sunt facute numai pentru stanga si au un canal de ghidaj ca sa nu se poata monta pe dreapta. pentru a se monta se poate slefui acel ghidaj cu o pila si intra
                        tema, ideea si morala este banii
                        banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

• si eu mi am gasit buton cu impuls la dezmembrari da in tg mures 30 lei, dar merge pe ambele parti, doar mufa trebuie rotita in buton )))

Comment

• La care dezmembrare?
                            I HAVE A !sigpic
                            fara linkuri externe in semnatura

Comment

• cred ca in voiniceni xaby...
                              http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• stie cineva ce pic se foloseste la modulele de geamuri ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google