Buton cu impuls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

de unde ai cumparat B-64-MVP ????
    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

salut modulul a costat 70 transport inclus, si l-am cumparat de la un baiat de la pitesti, de pe un alt forum de profil, pentru cine e interesat sa-mi dea pm si le zic mai exact.
      sigpic
      The MVP

Comment

TREBUIE sa aflati ca nu prea functioneaza acum pe frig, deoarece motorasele de rahat(scuze limbajul) ,nu au putere sa coboare geamul.Si atunci trebuie sa tii apasat pe buton, ca altfel intra protectia si NU prea coboara din prima(eu am si paravanturi)!!!
        sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

Si eu am cumparat 2 module cu 60 ron bucata de la un tip de pe forum.Functioneaza perfect - merita investitia
          sigpic
          TM 01 DEO

Comment

da emy ai mare dreptate, cind temperatura este scazuta sub 0 grade, modulele mai au cateva hibe, nu iti ridica geamul pana la capat, deoarece intra acea protectie, care in momentul in care gaseste un obstacol opreste ridicarea geamului. am patit si eu de cateva ori faza asta azi dimineata, dar in rest e identic cu cel original. Deci nu este de la modul, este de la motorasul geamului electric care pe frig trage greu de tot.
            Last edited by B-64-MVP; 17 January 2010, 18:20.
            sigpic
            The MVP

Comment

eu mi-am luat original de la targ din Vitan cu 90 ron pentru geamul din dreapta, la cel de la sofer aveam deja, e altceva cind dai un impuls si nu mai stai ca lache cu degetu intepenit pe buton

Comment

si eu mi-am luat original cu impuls e altceva fata de modul
                laureate 1.5l, albastru marin

Comment

ten , de unde , ce pret ? Un cod ceva...

Comment

nu numai ca nu se ridica, dar nici macar nu coboara daca afara sunt 0*C! motorase de tot rahatul! nu este din cauza ca ai butoane originale cu impuls sau nu! pur si simplu nu au motorasele putere! oare nu s-or potrivi de la alta masina? ar fi super treaba! macar pe partea soferului!
                    sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

si eu vreau sa mi cumper , imi spuneti si mie varog de unde pot sa fac rost de aceste butoane
                      sigpic

Comment

Originally posted by ten View Post
                        si eu mi-am luat original cu impuls e altceva fata de modul
                        De unde se mai poate achizitiona asa ceva?
                        tema, ideea si morala este banii
                        banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

Originally posted by B-64-MVP View Post
                          salut modulul a costat 70 transport inclus, si l-am cumparat de la un baiat de la pitesti, de pe un alt forum de profil, pentru cine e interesat sa-mi dea pm si le zic mai exact.
                          salut sunt interesat si eu de niste module ,o adresa daca se poate pls.mrc mult

Comment

Sal !

Vreau sa-mi pun si eu un buton cu impuls. De unde pot sa iau,ma poate ajuta cineva ? Merci !

Comment

userul Vasilica007 are aceste module http://www.loganclub.ro/forum/member.php?u=15779
                              sigpic
                              The MVP

Comment

eu am reusit sa cumpar doua originale si vreau sa zic ca si la -20grade ridica si coboara fara intreruperi am dat 100ron bucata merita investitia