apropo de geamuri electrice: nu vi s-ar parea logic ca geamurile electrice sa poata fi actionate si pe pozitia accesorii (A) a contactorului demaror? in rest, toate accesoriile functioneaza pe pozitia A (radio, ventilator, dezaburire, blocare usi, etc). ar trebui ca si geamurile sa se actioneze pe A si sa nu invart de cheie doar ca sa inchid/deschid geamul. voi ce parere aveti?
Buton cu impuls
Collapse
X
-
-
-
-
Originally posted by emyemanuel View PostSunt o investitie buna doar vara! Iarna intra imediat protectia si nu se deschid din cauza motoraselor de ”rahat”,care nu au putere deloc!
pai mai bine asa decat sa arzi macaraua supra solicitand-o
FAne ce s-a rezolvat prin acea explicatie ca nu inteleg>?laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Eu am butoane cu impuls pe fata originale. Unul l-a avut masina de noua(laureat oct 2005) si unul l-am cumparat eu. Nu am avut nici o problema cu ele iarna. Geamul se inchidea si se deschidea usor. Poate unii le aveau inghetate bocna si de aceea au probleme. In acest caz nici un motoras n-ar merge. De asemenea nici cu paravanturile n-am probleme. Cat despre alimentarea pe direct eu am taiat firul galben de alimentare de la butonul din stanga si i-am adus curent de la casetofon, cel de pe accesorii. Merge perfect. Si merge si cel din dreapta ca primeste curent de la cel din stanga.
Comment
-
@ten- nu mai e nevoie sa pui contactul pentru a ridica sau cobori geamurile
Comment
-
Valentin, eu le-am luat cu 100 lei pe amandoua. Nu mi sa parut mult.Am vazut pe site preturi si de 100 lei bucata, sau mai mult, asa ca.......
Jelly, ma indoiesc ca ai gasit butoane cu impuls originale la magazin, ele au fost doar la inceput puse pe versiunile de varf ale logan. Dar daca totusi ai gasit, esti un caz fericit.
Comment
-
acuma am cumparat si eu 2 butoane cu impuls la numai 30lei 2buc am dat lovitura recunosc!dar au o problema,au becul arscine ma ajuta cu schimbare de becuri sau cu led?Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Mi-am facut si eu functia asta : sa cobor/ridic geamurile si fara cheie in contact;se comporta bine,dar cateodata scoate putin fum si m-a cam speriat. Voua vi sa intamplat ??? Nu va ganditi la fum mult,doar un firicel subtire....ce parere aveti ???
Merci & Respect !!!
Comment
Comment