Buton cu impuls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

apropo de geamuri electrice: nu vi s-ar parea logic ca geamurile electrice sa poata fi actionate si pe pozitia accesorii (A) a contactorului demaror? in rest, toate accesoriile functioneaza pe pozitia A (radio, ventilator, dezaburire, blocare usi, etc). ar trebui ca si geamurile sa se actioneze pe A si sa nu invart de cheie doar ca sa inchid/deschid geamul. voi ce parere aveti?
    Stock is boring...
    My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

Aici ai o posibila solutie
      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

interesanta explicatia
        My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

Interesant si practic.Cred ca imi bag si eu nasul pe acolo,numai sa nu stric ceva

Comment

Originally posted by emyemanuel View Post
            Sunt o investitie buna doar vara! Iarna intra imediat protectia si nu se deschid din cauza motoraselor de ”rahat”,care nu au putere deloc!

pai mai bine asa decat sa arzi macaraua supra solicitand-o
            FAne ce s-a rezolvat prin acea explicatie ca nu inteleg>?
            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Eu am butoane cu impuls pe fata originale. Unul l-a avut masina de noua(laureat oct 2005) si unul l-am cumparat eu. Nu am avut nici o problema cu ele iarna. Geamul se inchidea si se deschidea usor. Poate unii le aveau inghetate bocna si de aceea au probleme. In acest caz nici un motoras n-ar merge. De asemenea nici cu paravanturile n-am probleme. Cat despre alimentarea pe direct eu am taiat firul galben de alimentare de la butonul din stanga si i-am adus curent de la casetofon, cel de pe accesorii. Merge perfect. Si merge si cel din dreapta ca primeste curent de la cel din stanga.

Comment

@ten- nu mai e nevoie sa pui contactul pentru a ridica sau cobori geamurile
                INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

da da am inteles mersi
                  laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Valentin, eu le-am luat cu 100 lei pe amandoua. Nu mi sa parut mult.Am vazut pe site preturi si de 100 lei bucata, sau mai mult, asa ca.......

Jelly, ma indoiesc ca ai gasit butoane cu impuls originale la magazin, ele au fost doar la inceput puse pe versiunile de varf ale logan. Dar daca totusi ai gasit, esti un caz fericit.

Comment

• Acum nu cred ca se mai gasesc, eu le-am cumparat acum 1 an si ceva vanzatorul magazinului avea decat 10 buc si le-a dat ca painea calda

Comment

• acuma am cumparat si eu 2 butoane cu impuls la numai 30lei 2buc am dat lovitura recunosc!dar au o problema,au becul arscine ma ajuta cu schimbare de becuri sau cu led?
                        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Originally posted by jelly View Post
                          Acum nu cred ca se mai gasesc, eu le-am cumparat acum 1 an si ceva vanzatorul magazinului avea decat 10 buc si le-a dat ca painea calda
                          Se gasesc dar sunt foarte scumpe 200 ron bucata.

Comment

• butoane cu impulscse gasesc in sectiunea bursa la 70 lei parca /buc.

, ,
                            Last edited by tvstar1; 5 May 2010, 17:56. Reason: Automerged Doublepost
                            Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Nu sunt butoane cu impuls, ci un modul care se ataseaza la butonul normal, si care face treaba butonului cu impuls(o improvizatie). E cu totul altceva.

Comment

• Originally posted by Fane-CL View Post
                                Aici ai o posibila solutie
                                Mi-am facut si eu functia asta : sa cobor/ridic geamurile si fara cheie in contact;se comporta bine,dar cateodata scoate putin fum si m-a cam speriat. Voua vi sa intamplat ??? Nu va ganditi la fum mult,doar un firicel subtire....ce parere aveti ???

Merci & Respect !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google