Fals vs original

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fals vs original

am postat si eu asta inaintea ta azi :P no offense
    sigpic

Comment

Nu-i nimic,se poate sterge.

Comment

n-am zis d-aia...pur si simplu asa ca idee...eu am postat cu un scop anume referitor la masina mea...poate aici vrei ca lumea sa dezbata altceva.sanatate!
        sigpic

Comment

Da-i ma' naiba de nesimtiti.
          Sunt disperati (Dacia-Reno) ca nu le merg bine vanzarile de piese orighinale, sa mai lase naiba la pret daca vor sa vanda.
          Adicatelea un set de placute de origine pana nu demult erau ~220 lei, acum aceleasi placute le pot vinde cu 160-170 lei, cica la promotie, dar pretu nu mai urca never ever.

Comment

Nu as cumpara piese de "Origine" din locuri obscure...ma refer la piesele care pot pune siguranta in pericol. Prefer piese aftermarket ale brandurilor cunoscute "Bosch, ATE, Ferodo, Lemforder, Mann, etc"
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Avand in vedere ce preturi au la dealer,cred si eu ca omul de rand se orienteaza cum poate.La fel ca la tigari.
              Si daca mai ai si "norocul" sa-ti manareasca aia de la service "originalul",nu tot omul de rand pica de fraier?
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Bai dar sunt eu tamp sau e pusa prost problema?! Piesele alea, cel putin bara luata in discutie NU e contrafacuta. E un produs al unui tert, daca era contrafacuta nu avea imprimate datele firmei producatoare, ci copia o seria a unui produs original.
                Acestea sunt asa numitele produse AFTER MARKET, care de multe ori sunt mai bune decat piesele de origine, evident totul se reflecta in pret.
                sigpic

Comment

mama, cate placute de frana au distrus.......cred ca mergeam cu alea 1000 de ani!!!! smecheri baietii, nu mai au vanzari, si deaia fac asa! ca un” bosch” sau” ferodo” sau ”mann”, se pipi pe ale lor(scuze limbaj)! oricum , a cam inceput sa-mi para rau ca nu mi-am luat ''aveo'', ca atunci erau cam la acelasi pret(cand mi-am luat-o)! am un prieten cu un ”aveo” si se comporta super pe langa ligheanul meu! sunt acelasi an! nu trosneste bordul din toate incheieturile, lucreaza super geamurile electrice...si multe altele!
                  sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

Si inafara de holograma de unde ne dam seama? daca is originale?)
                    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                    Enter the Matrix

Comment

In ziua de azi nu prea poti fi sigur de nimic.La un moment dat am gasit pe un forum la vanzari sigla cu autorizare RAR pentru folie geamuri cu doar 70 ron,deci...

Comment

Piata pieselor "contrafacute" este in mod nevoit sprijinita de preturile exagerate practicate de service-urile autorizate. Bara aceea casanta de Logan costa 175 lei, pe cand o bara originala Dacia costa 750 lei. Nu cred ca romanii trebuie invinuiti ca sunt interesati de piese ieftine, e ceva normal peste tot in lume.
                        Anormal este modul anti-concurential in care Dacia-Renault reactioneaza la aceste "amenintari". Monopolul in privinta pieselor de schimb le este amenintat si arunca cu noroi in toti ceilalti producatori de piese. Nu le tin partea nici "turcismelor", am faruri si bara de MCV "contrafacute", montate la un serivice si facturate pe CASCO ca piese de origine si sunt "praf", dar pe de alta parte nici nu cumpar placute de frana si alte consumabile de la Dacia. Asa cum "turcii" taie colturi la plasticul din bara si la calitatea reglajelor farurilor, asa si Dacia taie colturi la uleiuri, filtre si alte "consumabile" din simplul motiv ca au de castigat din asta. Consumatorul nu are nimic de castigat din lupta asta! Diferenta exagerata de pret ii va face pe multi sa cumpere ieftin si prost atata timp cat orginalul e de cateva ori mai scump!
                        O pot da dintr-o parte in alta a baricadei toata ziua pe tema asta, cert este un singur lucru: fiecare trebuie sa isi cantareasca singur alegerile, lasand la o parte extremele: promisiunea unui pret foarte mic sau exercitiile ieftine de PR de genul reportajului de mai sus!
                        sigpic
                        ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Ce tine de frana directe si alte sisteme de siguranta, e bine sa iei piese originale. In ceea ce privesc celelalte piese (gen aripi, usi, bari s.a.), nu vad de ce nu as cumpara de la producatori.

Comment

Eu merg pe piese de origine, prefer sa-mi asigur siguranta mea si a celor din jur...am incercat si piese ieftine sau SH, nu se merita...din pacate pretul este forte mare, asta este, eu zic ca se merita.

Comment

depinde ce se intelege prin piese contrafacute
                              placutele si discurile de frina de origine te rupe la pret pe cita vreme unele contrafacute de ferodo sau bosch au un pret cinstit
                              DACIA a inceput sa sa simta concurenta cai sufla in ceafa
                              baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google