Salut, vreau sa pun autocolant pe pavilion, si nu stiu cum as putea demonta antena sa pun colantul. Ma poate ajuta cineva?
Cum Demontez Antena?
Collapse
X
-
Tragi usor de geamul de la plafoniera,in partea drapta apesi cu o surubelnita subtire si declipsezi corpul plafonierei(o lasi sa atirne in fire nu te incurca) si cu o cheie fixa de 9mm desfaci piulita.Dupa ce-am montat inapoi suportul antenei eu am uns cu putin silicon trasparent talpa suportului.
Comment
-
eu am ramas cu antena in mana cand am vrut s-o ridic. aveti idee cat costa suportul ala care se prinde de tabla? si e vreo diferenta intre antenele de mcv si berlina?
Comment
-
Originally posted by qiu View Posteu am ramas cu antena in mana cand am vrut s-o ridic. aveti idee cat costa suportul ala care se prinde de tabla? si e vreo diferenta intre antenele de mcv si berlina?
numai bine.
Comment
-
Nu inteleg dc vrei sa demontati antena.... cine ii meserias si pune autocolant va face doar o mica taietura in folie nesemnificativa si neobservabila.. decat sa va chinuiti sa desfaceti antena, mie ieri mi-au pus folie si nu am dat nimic jos, iar taietura ii foarte foarte mica de cica 1 cm, nu se vede nimic.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by XSorynX View Postacelasi lucru mi s-a intamplat si mie.am vrut sa o ridic si s-a rupt.am gasit sa cumpar doar suportul acela din plastic fara "undita".m-a costat 16 lei.
numai bine.
Comment
-
salut baieti. am o problema, nu am reusit sa montez folia, dar am dat jos antena invartind-ul de afara , ca inauntru am un plastic mare negru(cred)care e suportul la tocul de ochelari, ala cum il pot demonta, ca nu mai pot monta suportul de antena, acum sta in cleme numa, fara piulita! am tras de el in jos, ca asa se vede ca ar avea vre-o 3 cleme de plastic carese desfac catre tabla, dar nu a iesit.
Acest suport, ar putea tine vre-o 1-2 kg? de exemplu un monitor?
Comment
Comment