Daca Ati Fi In Locul Meu,ce-ati Alege..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si apoi intrebati cum sa-i puneti abs, clima, etc...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

corect! Daca ai luat-o cheala atunci asa ramane , mai bine una second de 1-2 ani.
      Pain brings out the truth in us all...
      ...how much truth can you stand?

Comment

Daca il cumperi nou si il ei fara ac mai bine ei unul sh cu de toate.Un prestige sau un ambition sunt oferte de luat in seama.

Comment

fie care isi ia dupa posibilitati,parerea mea ce e nou e nou chiar daca e cheala,dacat sa iti iei una lovita la mana a doua sau cine stie ce bube are,cel putin pe mine ma doare capu de la AC lor

Comment

Sunt intr-o dilema vrea tata s-a isi ia din nou masina si clar nu are bani de una noua dar am gasit un logan din 2005 1.4 dar fara nici o optiune nici servo nici abs nici AC nici geamuri electrice nu mai vb de proiectoare deci romaneste sar spune "cheala" masina are 59 000 de km nu mi se pare "purtata" si pretul ei este de 2800 de euro. Ce ziceti merita??? si as vrea s-a stiu ce fel de logan e asta ce model?

Comment

Modelul il scrie pe usa din dreapta.Cheala este si a mea...model Ambiance.si am dat pe el 3300 acum 8luni
              CARPE DIEM!

Comment

mai bine mai pui 1000 de epuroi si o iei macar noua si tot cheala dar e virgina
                Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

Nu se merita sa iei una cheala ,ai sa plangi dupa sevo ,Abs si Ac ,sunt necesitati ! una cheala e precum dacia 1310 pe injectie in alte haine.

Comment

@CMD: de ce sa dai 2800 pe un Logan 2005 1.4 chel cand la 3600-700 iti iei un ambition 1.6 din acelasi an 2005, cu toate dotarile, sau un 1.4 Laureate daca vrei si mai ieftin. Mai bine stai fara masina pana mai faci rost de bani, dar nu lua asa ceva, o sa regreti amarnic apoi.

Comment

In jurul la 4000 euro,Laureate Plus 1.4 din 2006-2007 si ai pe el tot ce ti-ai putea dori.
                      Pe al meu din 06 am dat fix 4000 euro in iulie anu asta si avea atunci 48000 km la bord.
                      Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
                      My ride

Comment

am si eu una la firma cheala,fara servao cu volan de solenza esta nasoala,zici ca conduci o raba tragi de volan de transpiri tot,mai bine pui 1500 de euro si o iei noua,sau daca nai poti sa o iei si in rate,dacat una cheala

Comment

Eu recomand Laureate cu AC pentru ca am si sunt multumit de el . L-am luat SH in urma cu 2,5 ani , acum are 5 ani si nu mi-a creat probleme. Despre AC ce sa mai vorbim ca e ''bijuterie'' pe canicula si in plus te mai ajuta si la dezaburire.

Bafta !!!

Comment

daca ma intrebati pe mine nici nu stau pe ganduri. GPL fara discutii. nu prea conteaza motorul.

Comment

Stau si citesc anumite posturi Domle daca nu are "Clema" nu lua , daca nu are servo nu lua sau nu lua 1.4 ca nu-i bun.. Eu zic sa analizesi portofelul in primul rand si daca iti permiti ceva nou ia nou vorba aia masina la mana a doua e ca femeia daca o iei .... de altu are hachitele ei. Eu unul am un logan luat nou in mai 2010 ala chel. Inainte am avut o 1310 din 99 dar nici nu se compara dacia cu actuala. N-are servo intr-adevar se cunoaste un pic pe locdar in mers e mice diferenta (Am condus si cu servo ), A.C-ul e bun dar la noi producatorul il considera inca optional (E de lux) desi poate ar trebui in serie cum au alte masini si au clima la optional nu A.C. manule bun sa fie acolo mai ales cand afara sunt 30 si ceva de grade e bun dar daca nu e te obisnuiesti

Comment

cel mai bine noua sa miroasa a ,, picioarele " tale nu ale altuia daca nu-ti permiti mai scarpinate si ia s.h. dar cel putin cu ac si servodir ca sa nu iti rupi mainile cand parchezi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google