si apoi intrebati cum sa-i puneti abs, clima, etc...
Daca Ati Fi In Locul Meu,ce-ati Alege..
Collapse
X
-
Sunt intr-o dilema vrea tata s-a isi ia din nou masina si clar nu are bani de una noua dar am gasit un logan din 2005 1.4 dar fara nici o optiune nici servo nici abs nici AC nici geamuri electrice nu mai vb de proiectoare deci romaneste sar spune "cheala" masina are 59 000 de km nu mi se pare "purtata" si pretul ei este de 2800 de euro. Ce ziceti merita??? si as vrea s-a stiu ce fel de logan e asta ce model?
Comment
-
@CMD: de ce sa dai 2800 pe un Logan 2005 1.4 chel cand la 3600-700 iti iei un ambition 1.6 din acelasi an 2005, cu toate dotarile, sau un 1.4 Laureate daca vrei si mai ieftin. Mai bine stai fara masina pana mai faci rost de bani, dar nu lua asa ceva, o sa regreti amarnic apoi.
Comment
-
Stau si citesc anumite posturi Domle daca nu are "Clema" nu lua , daca nu are servo nu lua sau nu lua 1.4 ca nu-i bun.. Eu zic sa analizesi portofelul in primul rand si daca iti permiti ceva nou ia nou vorba aia masina la mana a doua e ca femeia daca o iei .... de altu are hachitele ei. Eu unul am un logan luat nou in mai 2010 ala chel. Inainte am avut o 1310 din 99 dar nici nu se compara dacia cu actuala. N-are servo intr-adevar se cunoaste un pic pe locdar in mers e mice diferenta (Am condus si cu servo ), A.C-ul e bun dar la noi producatorul il considera inca optional (E de lux) desi poate ar trebui in serie cum au alte masini si au clima la optional nu A.C. manule bun sa fie acolo mai ales cand afara sunt 30 si ceva de grade e bun dar daca nu e te obisnuiesti
Comment
Comment