Ce Masina Sa Imi Iau...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Masina Sa Imi Iau...

Sal...si bine vam gasit...sunt mai nou pe forum....nu am inca un logan.....as vrea sa imi iau unul...dar nu sunt prea convins....In max 3 4 Luni as vrea sa imi iau o masina....sh...la vro 6000 de euro max...primul pe lista ar fi Logan ph 2 Renault clio ...Si Symbol...Poate si Megan.. wv Polo.....Cam astea ar fi masinile ..\
    Am Mers cu un logan 1.6 10 mii de km....cand mi-am luat permisul acum 2 ani jumate...nu prea pot sa imi fac o parere despre motor..pentru ca eram la inceput....
    Logan mcv 1.5 70 cp cu care am facut vro 15 mii de km...in mai toata tara...il luasem la 5 mii de km...si am avut un accident acum 1 an...l-am dat dauna totala...motorul ma dezamagit putin...cand faceam depasiri scurte....parca nu avea putere.....
    Symbolu de 85 cp merg in fiecare zi ...masina mii se pare ok ...mai ales motoru de 85 e demential trage foarte bine...
    Toate aceste masini le-am condus la firma la care lucrez....
    Astept Parerile si opiniile Voastre..Multumesc Anticipat...

Dupa cate vad bugetu e de 6000 euro,cred ca daca mai pui ceva iti ei logan cu 0 km.Am vazut ca programu rabla iti da voie sa participi cu 3 rable la achizitia unui turism nou,sigur gaseti macar 2 rable +6000 euro iti ei logan +AC care este o dotare fara care nu ar trebui sa iei un logan nou.
    Vad ca ai mentionat si de wv polo,sa sti ca o nemteasca nu e mai fiabila decat un logan sa nu mai vb de costuri intretinere(3 nemtesti sh am avut,toate 3 in jur de 100.000 km mi-au mancat zilele la intretinere).De cand am luat loganul cu 0 km la bord am uitat de service,plus ca imi ramna bani in plus in buzunar de bere.

Comment

Ia ce masina vrei...atata timp cat se numeste logan nebusit si sub 50000 km
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

crull: ...eu am o rabla...cu care merg in prezent...ma gandeam sa mai iau unu...si sa pun astia 6 mii cu 2 rable...sa imi iau logan..dar vreau motor..1.6 si ....laureat...ceia ce nu cred ca e posibil... m-am uitat si la sh..si gasesc ...logan cu putin km....bafta

mumus: pai asta vreau...de asta vreau sa mai strang niste bani macar 6000 sa il iau pana in 50 de ...ca dupa 60 de mii vine distributia......
        Last edited by azaburi; 20 February 2010, 00:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ai mare grija cu loganurile astea cu putini Km.Se poate rescrie Kilometrajul foarte usor,si te trezesti cu un logan obosit.
          Intradevar 1.6 e o alegere mai inspirata decat 1.4mpi sa nu mai vb de 1.6 16v,dar eu am 1.4 mpi si am facut cu el in jur de 110000 km si credema ca a urcat toate dealurile si muntii patriei si nu ma lasat in drum chiar daca cateodata eram 5 persoane in masina.Nu zic ca 1.4 e recomandat,chiar e un mortor care i sa dus timpu dar depinde ce vrei sa faci cu masina,daca vrei sa te deplazezi din punctu A in punctu B e ok,dar daca vrei herghelie cuplu si alte minunatii iati 1.6.Vad ca stai in bucuresti si daca folosesti masina preponderent in bucuresti chiar nu se merita un motaor mai mare de 1.4 pt a merge in coloana cu trapta I si trapta II.
          Acum depinde si ce varsa ai,dar ma repet mare grija la logan sh si kilometri lui ''reali''

Comment

ca sa raspund exact la intrebare, un logan benzina si ca dotari cel putin aer conditionat, faza cu km e relativa. ex eu am 90000 km si merge ca si noua daca faci toate reviziile la timp.
            sigpic #

Comment

Daca ar fi sa mai iau odata Logan

Salut

Parerea mea este sa iti iei Logan cel putin de 1.6 cu aer conditionat si sa ii pui GPL.

Eu zic sa il iei sh dar sa aiba cel mult 50 000 de km si maxim 2 ani.

O instalatie GPL e 20 de milioane cu tot cu montaj si iti amortizezi investitia intr-un timp foarte scurt daca zici ca esti din Bucuresti.

In concluzie, sa fie sh cu AC si in nici un caz de 1.4. Zic eu care am Logan de 1.4 luat nou.

Daca gasesti un Logan de 1.6 din 2008 cu 3 ani garantie si AC e ideal. Ai o masina de 90 de cp care este inca in garantie la un pret foarte bun. La 1.6 MPI e neaparat sa ii pui GPL la consumul pe care il are in oras.

Daca mergi mult in afara orasului cu bagaje multe e foarte indicat sa iti iei MCV.

Tine cont ca nu iti vei putea schimba masina atat de curand pe cat ai impresia. Mai bine o iei cu ceva optiuni de la inceput si cu motorul care trebuie decat sa faci schimburi pe urma.
              Last edited by stolniceanulucian; 20 February 2010, 02:01.
              Logan GPL 1.4

Comment

crull: pai am gasit logan ph 2 la 20 30 de mii de km cu carte service...nu prea cred ca astia au inceput sa dea si la logan...km inapoi....chestia este ...ca nu o sa ma duc in targ la vitan...sa imi iau masina...eu zic ca daca are si carte service....nu prea are ce sa aiba...1.6 pentru ca eu am 20 de ani...vreau un pik mai sportiv....stiu ca consumul se va duce undeva la 10 in oras...dar nu prea o sa merg foarte mult prin oras...o sa fac multe drumuri prin afara orasului....

adimrv: stiu faza cu km...dar una e sa iei o masina...la 60 de mii de km si una e sa o iei la 30 de mii ....faza e ca o masina nu are ce sa aiba...nici la 150 de mii de km...daca schimbi ce trebuie la timp....dar daca eu o iau sh ..nu prea pot baga mana in foc...sa totul sa facut ca la carte pana la 90 de mii intelegi...ca sunt multi care....daca se invarte motorul masina merge)
                Last edited by azaburi; 20 February 2010, 14:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Locuiesti in Bucuresti...gandeste de doua ori inainte sa alegi 1,6...

Comment

stolniceanulucianl: Sal...Mi-ai ghicit gandurile...asta si vreau sa fac...sa imi iau de 1.6 sa fie motor mai puternic si sa ii bag gpl...ca eu fac cam 50 60 de mii pe an...si zic ca renteaza gpl la km astia....sigur va fi cu ac si abs......acum am o veche dacie 1310 din 89...cu care merg pe gpl....si sunt foarte multumit de consum...probleme cu motorul..din cauza gpl nu a avut...asa ca eu cred ca gpl e o invetitie buna..daca faci km !bafta

Ionut: m-am gandit ionut...nici de 1.4 nu mie rusine ...se duce in 8 in anglomeratie...dar cum am spus mai sus...o sa ii pun gpl....stiu consumul la 1.6 10 l poate si mai mult....
                    Last edited by azaburi; 20 February 2010, 14:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Si pe gpl cat consuma 1,6?
                      15 %?

Comment

Ionut: o sa consume undeva la 10 max 13 ...ca nu imi iau masina sa merg in fiecare zi prin bucuresti ca nu sunt ....curierat...si in zona in care stau eu nu prea este aglomerat pana la munca fac 15 minte....

Comment

atunci vei gasi un ambition 1.6 pe la vreo 4400 -4600 de euro.. .. dar la "dizel" de ce nu te-ai gandit ?

Comment

Loganu: eu vreau ph 2 ..ca imi place mai mult interiorul...
                            M-am gandit si la disel...dar cum la noi motorina e foarte prosta....mie teama sa nu cada injectoarele ...ceva pe la injectie....as fi preferat motorina chear daca intretinerea e mai scumpa....dar din cauza asta m-am orientat spre benzina + gpl....am mers si cu dci 70 cp si cu 85 cu care merg zilnic ...cel de 85 e super motorul trage...calumea.....bafta

Comment

Sa nu uitam ca 1,4 8V si 1,6 8V sunt cele mai fiabile motoare... ;)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google