Sal...si bine vam gasit...sunt mai nou pe forum....nu am inca un logan.....as vrea sa imi iau unul...dar nu sunt prea convins....In max 3 4 Luni as vrea sa imi iau o masina....sh...la vro 6000 de euro max...primul pe lista ar fi Logan ph 2 Renault clio ...Si Symbol...Poate si Megan.. wv Polo.....Cam astea ar fi masinile ..\
Am Mers cu un logan 1.6 10 mii de km....cand mi-am luat permisul acum 2 ani jumate...nu prea pot sa imi fac o parere despre motor..pentru ca eram la inceput....
Logan mcv 1.5 70 cp cu care am facut vro 15 mii de km...in mai toata tara...il luasem la 5 mii de km...si am avut un accident acum 1 an...l-am dat dauna totala...motorul ma dezamagit putin...cand faceam depasiri scurte....parca nu avea putere.....
Symbolu de 85 cp merg in fiecare zi ...masina mii se pare ok ...mai ales motoru de 85 e demential trage foarte bine...
Toate aceste masini le-am condus la firma la care lucrez....
Astept Parerile si opiniile Voastre..Multumesc Anticipat...
Am Mers cu un logan 1.6 10 mii de km....cand mi-am luat permisul acum 2 ani jumate...nu prea pot sa imi fac o parere despre motor..pentru ca eram la inceput....
Logan mcv 1.5 70 cp cu care am facut vro 15 mii de km...in mai toata tara...il luasem la 5 mii de km...si am avut un accident acum 1 an...l-am dat dauna totala...motorul ma dezamagit putin...cand faceam depasiri scurte....parca nu avea putere.....
Symbolu de 85 cp merg in fiecare zi ...masina mii se pare ok ...mai ales motoru de 85 e demential trage foarte bine...
Toate aceste masini le-am condus la firma la care lucrez....
Astept Parerile si opiniile Voastre..Multumesc Anticipat...
Comment