Ce Masina Sa Imi Iau...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

motorina de 85 cp ar fi cea mai buna varianta,cel putin eu asta te sfatuiesc....asa impaci si consumul si puterea....

Comment

Ce putere impaci? Doar te "minte" frumos pe primele mii de rpm...
      In rest, ca si consum, nu ai ce-i reprosa.

Comment

Salut ,

Sincer nu am stat sa citest toate postarile dar parerea mea este sa iti cauti un renault megane. Fratele meu si-a cumparat acum 4 luni renault megane sedan din 2003 79.000 km 1.5dci 105 CP la pretul de 5500 E.
        Nu zic ca restul masinilor enumerate de tine nu sunt bune si eu am logan dci 70cp si am 81.000 km nu am avut nici o pr cu el si merge ca in prima zi.Dar vizual e mai frumos megane`u si mai puternic.
        Apropo poate te intereseaza am vazut zilele trecute pe strada un ford mondeo din 2003 la 80.000km full option (era break) si arata super bine si il vindea omu la 5400E deci. nu strica sa te interesezi si pentru alte masini parerea mea .nu costa nimic..

Sanatate

Comment

cristivsb: stai linistit nu imi iau nici un golf 4...daca aveam 10 mii de euro mergea un passat...sau un golf...dar cu 6000 ....e prea putin pentru un golf...gasesc golfuri o caruta dar cu peste 150 de mii de km...si aia daca or fi reali.....chestia e ca...eu nu vreau sa stau sa bag banii in masini....ca nu prea ma pasioneaza...acest sport) vreau sa am o masina..care sa mearga bine....sa ii face reviziile la timp..si daca o mai pica ceva acuma...asta e la orice masina mai cade cate ceva..fie ia si noua

sinx: daca nu consuma mai mult de 12 ...e ok..daca consumul sare de 12 bara la bara....atunci cred ca e o problema)

sinx: daca nu consuma mai mult de 12 ...e ok..daca consumul sare de 12 bara la bara....atunci cred ca e o problema)
          danni:nu prea ma impac...cu diselu..cel de 85 cp trage foarte bine merg cu un renaul symobol din 2006 in fiecare zi...merge bine ...nu am ce sa zic ...da imi e firca sa nu apara vro surpriza pe la injectie.....
          coolyo1st:am fost in targ la vitan...ieri ..si am vazut un megan sedan din 2007 ...era pun in afara tragului...un 1.5..dci 85 50 de mii de km masina era impecabila 5700..zicea ca omu vrea sa achite lesingu....imi place si meganul dar porblema cu motorina...astep in continuare....mesajele voastre sa ma comvingeti ca e buna si motorina...
          Cat despre ford mondeo ...am condus cam vro 6 luni unul din 2003 ..la peste 200 de mii de km la bord..131 cp...masina mergea super bine ...de putere nu se mai pune problema...fugea cu peste 200 ...e o masina foarte buna...dar aici mai intervine..si chestia de intretinere....care din cate am citit sunt cam ridicate...
          Last edited by azaburi; 22 February 2010, 19:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pai aici nu trebuie sa te convingem... fiecare si-a spus parerea si tu tragi singur concluziile...
            sigpic

Comment

Lasa vechiturile break...masini de pensionari, nu?
              O masina de lucru in Romanica face cam 20 -30 000 pe an, iar de afara, mai cu spor.
              Cat despre masini cu putini km, putini ani, la preturi mici...Ori e baut, ori il alearga camatarii, ori e busita.

Comment

Cezar: eu vreau masina 2007 2008 2009 ....ca daca ..iau o masina din 2000 2002 2003 ..tot asa sunt sigur ca o sa gasesc la peste 100 de mii

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google