Unde gasesc firma ce instaleaza bixenon?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde gasesc firma ce instaleaza bixenon?

...in Bucuresti si eu o firma sa-mi pun o instalatie bixenon pe masina? Niste info please...daca stie cineva...

pai pot sa iti recomand de unde sa o cumperi...de montaj vezi tu ...iti recomanda ei ...
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

De unde sa-mi cumpar stiu si eu nu vreau sa fac reclama....ma refer sa asigure si montaj ca am un prieten i-a luat foc masina de la "instalatia de xenon" si...nu imi doresc asa ceva

Comment

http://www.obdtuning.ro/ au magazin in bucuresti.
        Bart: I am through with working. Working is for chumps.
        Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

dar in constanta stie careva vreun service......pls, ca vreau calitate....
          JUST ME.....30-rdd......

Comment

in constanta pot sa til montez eu daca vrei,nu dureaza mai mult de 30 minute toata treaba

Comment

In brasov stie careva vreun magazin sau cam pe la ce preturi ajung cu tot cu montaj.. mar interesa foarte mul ..

Comment

Brosov nu stiu magazin dar eventual poti cumpara depe net si de montat vezi tu
                Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google